Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Τι λένε τα Ταρώ του έρωτα για την Κυριακή (19/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Τι λένε τα Ταρώ του έρωτα για την Κυριακή (19/5/19)
Οι προβλέψεις των ζωδίων ταρώ για σήμερα Κυριακή (19/5).

Οι προβλέψεις των ζωδίων ταρώ για σήμερα Κυριακή (19/5).

Ο ερημίτης: Ψάχνετε να βρείτε τον εαυτό σας. Δεν θα τα καταφέρετε όμως, τουλάχιστον μέχρι να ξεφύγετε από τους περισπασμούς, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε εσωτερική γνώση, μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.

Ήρθε η ώρα να προβληματιστείτε για τη ζωή σας, ώστε να είστε οι καλύτεροι, όταν υπάρξει ανταγωνισμός, σε κάποιον τομέα της ζωής σας.Όταν θα είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, θα μπορείτε να είστε αληθινοί, με τους άλλους.

O πύργος: Η ζωή σας, πρόκειται να γυρίσει ανάποδα. Εμφανίζονται τεράστιες αλλαγές. Να είστε υπομονετικοί και να αγκαλιάσετε τις αλλαγές, όσο κι αν φοβάστε. Πρέπει να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και να περιορίσετε τη δύναμή σας, ώστε να μην χάσετε τον αυτοέλεγχό σας. Μπορείτε να εκπληρώσετε όλους τους στόχους σας!

O κόσμος: Έχετε δημιουργήσει έναν κόσμο γεμάτο διασκέδαση, που φέρνει όλους τους ανθρώπους κοντά. Χρησιμοποιείτε επίσης τις επικοινωνιακές σας δεξιότητές για να συνδυάσετε την παράδοση με τον νεωτερισμό, και να δημιουργήσετε μια κοινότητα με συνοχή.

Είστε υπερήφανοι για την προσαρμοστικότητα που έχετε, κι έτσι μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, επειδή είστε παθιασμένοι, για να συνεισφέρετε στον κόσμο. Θυμηθείτε να κρατάτε την ευτυχία, στο προσκήνιο όσων κάνετε.

H ιέρεια: Η διαίσθησή σας ρέει βαθιά μέσα σας, και είναι συνυφασμένη με τα συναισθήματά σας. Είναι όμως καιρός, να αφήσετε στην άκρη τα συναισθήματά σας και να εστιάσετε την ενέργειά σας, στην εσωτερική σας γνώση.

Μπορεί να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας, που αμφισβητείτε την πνευματικότητά σας. Είναι καιρός να αγκαλιάσετε την πίστη σας, έτσι ώστε να σας καθοδηγήσει σε δύσκολους καιρούς.

O διάβολος: Αισθάνεσθε παγιδευμένοι? Νιώθετε ότι δεν έχετε εκπληρώσει τίποτα στη ζωή σας? Νιώθετε ανίκανοι? Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είναι καιρός να πάρετε πίσω τη ζωή σας. Πρέπει να κάνετε απογραφή του εαυτού σας και να γνωρίσετε τον εαυτό σας, σαν άτομο. Αξιολογήστε τη ζωή σας, ώστε να αναγνωρίσετε όλα τα ελαττώματά σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, για να τον βελτιώσετε. Έχετε τον έλεγχο του μέλλοντος σας. Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα και προσπαθήστε να γίνετε πιο αληθινοί

H δικαιοσύνη: Έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο στη ζωή σας. Οι αποφάσεις σας θα εξεταστούν εξονυχιστικά. Όντας σχολαστικοί και με προσοχή, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, θα μπορέσετε να δείτε, ποιους τομείς της ζωής σας πρέπει να προσαρμόσετε.

Αν έχετε αδικηθεί, θα αισθανθείτε ανακούφιση, ενώ αν έχετε προκαλέσει φρικτά πράγματα, θα πρέπει να ανησυχείτε για τις συνέπειες.Να θυμάστε, πως αν δεν είστε σίγουροι για τη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων, ζυγίστε όσες συνέπειες και οφέλη μπορείτε, ώστε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Tροχός της τύχης: Μπορεί να είστε σε μια άσχημη περίοδο της ζωής σας. Μπορεί να βρεθείτε μόνοι σας. Θυμηθείτε, αυτή η κάρτα σας λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε, γιατί όλα είναι προκαθορισμένα από τη μοίρα.

Να ξέρετε όμως, ότι η μοναξιά σας δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα. Θα βρείτε κάποιον που θα σας ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Μην αγχώνεστε, γιατί η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, ανά πάσα στιγμή.

Ο αυτοκράτορας: Έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Έχετε τη δύναμη, να επιβεβαιωθείτε ότι είστε αρχηγοί. Είστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων γύρω σας. Σας δόθηκε η ευκαιρία να είστε ηγέτες, συνειδητά.

Έχετε την επινοητικότητα να φέρετε μια νέα οπτική, στο πώς προσεγγίζετε την επίτευξη των στόχων σας, για να ορίσετε την πορεία σας προς ένα επιτυχημένο μέλλον.

O θάνατος Το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί … και μπορεί να έρθετε σε επαφή με έναν παλιό φίλο. Επίσης σήμερα, ενεργοποιείται και ο τομέας των κρυφών εχθρών. Κοιτάξτε τα εμπόδια που συγκρατούν την πρόοδό σας και θεωρήστε τα, σαν περιοχές, για αναγκαίες αλλαγές.

O ήλιος: Οι φιλίες και ο χρόνος που περνάτε με τους άλλους μπορεί να έχουν ευτυχή κατάληξη, καθώς προετοιμάζεστε να επιστρέψετε στα εργασιακά και στα οικογενειακά σας θέματα. Διασκεδάστε όσο μπορείτε σήμερα, και κρατήστε τις αναμνήσεις της σημερινής μέρας, σαν θησαυρό, για όλη τη ζωή σας!

O πύργος: Η δουλειά και η πρόοδος αρχίζουν να δείχνουν, πως πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες.

Δεν φταίτε εσείς! είναι η μέρα…. οπότε μην νιώθετε αγχωμένοι. Βρείτε χρόνο να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την καλή δουλειά ακόμη κι αν θα θέλατε να είναι ευκολότερη, για να τελειώσει, πιο γρήγορα.

O τρελός: Η περιπέτεια σας περιμένει και μπορεί να προκληθεί, από μια απροσδόκητη εμπειρία. Αν ανοίξει η πόρτα, μην την κλείσετε, μέχρι να δείτε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά. Μπορεί να είναι αυτό που ελπίζατε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments