Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κλείνει Σεμέδο και Μπρούνο, ανανεώνει ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Κλείνει Σεμέδο και Μπρούνο, ανανεώνει ο Φορτούνης
Έτοιμος για τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα ο Ολυμπιακός.

Πολύ κοντά στην απόκτηση τόσο του Μπρούνο, όσο και του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η «Sportday» σε ρεπορτάζ της, ο μέχρι πρότινος εξτρέμ του Ατρομήτου είδε την ομάδα του Περιστερίου να μην ασκεί την οψιόν αγοράς, ύψους 300.000 ευρώ στη Λασκ. Έτσι οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να κάνουν δικό τους τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, οι επαφές με τη Βιγιαρεάλ για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Ρούμπεν Σεμέδο, έχουν προχωρήσει σε σημείο όπου μπορεί στο επόμενο διήμερο να υπάρξουν ανακοινώσεις. Οι δύο πλευρές συζητούν το αν θα παραχωρηθεί με αγορά ή ως δανεικός, σε ένα δίλημμα που εγείρεται λόγω εξωαγωνιστικών ζητημάτων του Σεμέδο στο παρελθόν.

Παράλληλα δεν αποκλείεται η απόκτηση και ενός πιο έμπειρου στόπερ, όπως ο Ζερεμί Ματιέ. Την ίδια ώρα, ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται έτοιμος να πει το τελικό «ναι».

Το τελικό ραντεβού με τον ηγέτη των Πειραιωτών αναμένεται να γίνει, είτε αυτό το διήμερο είτε μετά το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία, ώστε να «κλειδώσει» η παραμονή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments