Ελλάδα

Επιθέσεις σε ATM: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε Γλυφάδα και Ζωγράφου

Επιθέσεις σε ATM: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε Γλυφάδα και Ζωγράφου
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε ATM το τελευταίο διήμερο.

Για άλλη μια φορά, εμπρηστικές επιθέσεις σε μηχανήματα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων κατέστρεψε τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών στην οδό Δημ. Γούναρη, στη Γλυφάδα και στην Χαραλάμπους Μούσκου, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σημειώνεται, ότι και στις δύο περιπτώσεις κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να κατασβήσει τις πυρκαγιές. Συνολικά στις εμπρηστικές επιθέσεις στα ΑΤΜ επιχείρησαν τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Θυμίζουμε πως επιθέσεις είχαν πραγματοποιηθεί και τα ξημερώματα της Κυριακής σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών σε Χαϊδάρι, Βύρωνα και Καισαριανή.  Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε στο Χαϊδάρι επί της Λ. Αθηνών 364, όπου άγνωστοι δράστες έθραυσαν τον υαλοπίνακα στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, διέλυσαν το ΑΤΜ και τοποθέτησαν γκαζάκι που εξερράγη και προκάλεσε μαύρισμα στην είσοδο. Από την περιοχή έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα σημειώθηκε επίθεση με πρόκληση φθορών στον υαλοπίνακα υποκαταστήματος τράπεζας και στο ΑΤΜ, επί της οδού Φορμίωνος 141, στον Βύρωνα και μόλις 10 λεπτά μετά, σημειώθηκε επίθεση με πρόκληση φθορών στον υαλοπίνακα της εισόδου υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και σε ΑΤΜ, επί της οδού Ανδριανουπόλεως 45, στην Καισαριανή.

Όλες οι επιθέσεις εικάζεται πως έχουν γίνει στο πλαίσιο παρόμοιων ενεργειών από αντιεξουσιαστές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments