Μedia

Η Επιστροφή: Η αδιαθεσία της Δανάης κάτι κρύβει (vid)

Η Επιστροφή: Η αδιαθεσία της Δανάης κάτι κρύβει (vid)
Νέο επεισόδιο στη σειρά "Η Επιστροφή", με όλη την οικογένεια Κορωναίου να κινείται στον απόηχο της αποκάλυψης της συγγένειας του Παύλου και της Αθηνάς, ενώ η Δανάη ανησυχεί για την αδιαθεσία των τελευταίων ημερών.

Η καθημερινή σειρά «Η Επιστροφή» δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό την ώρα που όλη η οικογένεια Κορωναίου βρίσκεται στον απόηχο της αποκάλυψης της συγγένειας του Παύλου και της Αθηνάς αλλά και το τραγικό τέλος της Λυδίας. Ο Παύλος είναι σοκαρισμένος και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε μία τάξη, ενώ και η σχέση του με τη Δανάη περνάει μεγάλη κρίση. Οι δύο νέοι έρχονται σε αντιπαράθεση, καθώς πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά στρατόπεδα με εκείνον να υποστηρίζει την Αθηνά.

Ωστόσο, η Δανάη τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνεται καλά. Έχει μία μικρή αδιαθεσία και όσο αυτή αυξάνεται εκείνη σκέφτεται διάφορα. Σύμφωνα όμως με το Mytv όλα αλλάζουν στη ζωή της όταν ανακαλύπτει πώς η αιτία αυτών των αδιαθεσιών είναι η εγκυμοσύνη της. Είναι έγκυος περιμένοντας το πρώτο της παιδί από τον Παύλο. Αν και στην αρχή που το μαθαίνει είναι σοκαρισμένη, προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή στη ζωή της, στη συνέχεια κάνει όνειρα για το μέλλον της μαζί με τον Παύλο και το μωρό τους.

Η Επιστροφή: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας