Μedia

Survivor διαρροή (20/5/19): Αυτή είναι η Ελληνίδα παίκτρια που τραυματίζεται στο αποψινό επεισόδιο (vid)

Survivor διαρροή (20/5/19): Αυτή είναι η Ελληνίδα παίκτρια που τραυματίζεται στο αποψινό επεισόδιο (vid)
Survivor διαρροή (20/5/19): Νέος τραυματισμός στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor διαρροή (20/5/19): Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους παίκτες να έχουν ελάχιστο χρόνο μεταξύ των αγωνισμάτων. Η κούραση κάνει την εμφάνισή της και όλο και συχνότερα υπάρχουν λιποθυμίες και τραυματισμοί, με ποιο σημαντικό το σοκαριστικό χτύπημα του Χικμέτ στο επεισόδιο της Κυριακής.

Στο χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο ακόμη ένα αυτοκίνητο, και με το σκορ 8-2 υπέρ της άσπρης ομάδας, ο Χικμέτ αγωνιζόταν κόντρα στον Γιουσούφ. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στραβοπάτησε και του βγήκε το γόνατο. Ο Τούρκος παίκτης ούρλιαξε και βρέθηκε στο έδαφος μετά τον τραυματισμό.

Οι συμπαίκτες του έντρομοι έτρεξαν κοντά του για να δουν τι είχε συμβεί με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Οι γιατροί έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να παράσχουν άμεση βοήθεια στον τραυματία, ενώ οι φωνές του από τον πόνο ήταν σπαρακτικές. Στη συνέχεια ο Χικμέτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ ο αγώνας διακόπηκε για άλλη μέρα.

Survivor διαρροή (20/5/19): Σοβαρός τραυματισμός για την Αφροδίτη

Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται από το τρέιλερ ότι υπάρχει ακόμη ένας τραυματισμός. Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος η Αφροδίτη πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τους πόνους. Μάλιστα η Ελληνίδα παίκτρια δεν μπορεί να σηκωθεί και χρειάζεται να την σηκώσουν οι συμπαίκτες της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments