Πολιτική

Τσίπρας: “Λίβερπουλ είναι ο Μητσοτάκης; Ωχ την πατήσαμε δηλαδή”

Τσίπρας: “Λίβερπουλ είναι ο Μητσοτάκης; Ωχ την πατήσαμε δηλαδή”
Απολαυστική ατάκα έριξε ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση για το τι ομάδα είναι στην Αγγλία και στην υπενθύμιση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει τη Λίβερπουλ.

Πέρα από τα νέα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο News 24/7, έγιναν γνωστές και οι εκτός έδρας ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις. Πολύ πρόσφατα σε συνέντευξή του σε αθλητικό ραδιόφωνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε την προτίμησή του στη Λίβερπουλ, ενόψει του τελικού του Champions League με την Τότεναμ.

Η ίδια ερώτηση έγινε και στον Αλέξη Τσίπρα, με τον Βασίλη Σκουρή να ρωτά τον πρωθυπουργό: Για να ελαφρύνουμε λίγο τη συζήτηση, είχε έρθει πρόσφατα εδώ δίπλα, στο αθλητικό μας ραδιόφωνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είπε ότι είναι Λίβερπουλ. Εσείς τι ομάδα είστε;

«Ωχ, την πατήσαμε δηλαδή ε; Εγώ είμαι από πολύ μικρός με τη Λίβερπουλ στη Βρετανία από τότε που παρακολουθούσα το αγγλικό πρωτάθλημα με τον Αργυρίου, που έβγαινε κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

Είναι ίσως το μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ταυτίζουμε τις απόψεις μας. Φοβήθηκα μη χάσουμε, γιατί την άλλη φορά είχε πει ότι είναι με την Παρί Σεν Ζερμέν, είχε κερδίσει στο Παρίσι 4-0 την Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε.

Ήμουν πάντα με τη Λίβερπουλ. Είναι ίσως το μοναδικό με το οποίο ταυτίζουμε τη στάση μας με τον κ. Μητσοτάκη», είπε χαριτολογώντας ο Αλέξης Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments