Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Χαρτομαντεία Λένορμαν Δευτέρα (20/5)

Ζώδια σήμερα: Χαρτομαντεία Λένορμαν Δευτέρα (20/5)
Ζώδια σήμερα: Τι αναφέρει η πρόβλεψη της χαρτομαντείας Λένορμαν για σήμερα Δευτέρα (20/5).

Ζώδια σήμερα: Τι αναφέρει η πρόβλεψη της χαρτομαντείας Λένορμαν για σήμερα Δευτέρα (20/5). Κριός: Σίγουρα οι συζητήσεις που κάνετε με τους φίλους σας δεν σας βοηθούν και τόσο πολύ για να έρθετε πιο κοντά στις αποφάσεις σας, καθώς μόνο σας μπερδεύουν.

Ταύρος: Οι θέσεις που έχει το συντροφικό σας έτερο , είναι μακριά από τα δικά σας δεδομένα. Τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα.

Δίδυμοι: Αν υπάρχουν καταστάσεις, από το παρελθόν σας που έρχονται και φεύγουν από την καθημερινότητα σας, καλύτερα να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Καρκίνος: Ο έρωτας που έχει το πρώην ταίρι σας, είναι και αυτό το θέμα που ενοχλεί το παρόντα σύντροφο σας. Εσείς σε όλα αυτά, θα πρέπει να τραβήξετε διαχωριστικές γραμμές.

Λέων: Μπορείτε να βρείτε τρόπους που θα κάνουν το άτομο που έχετε στο ερωτικό στόχαστρο σας, να έρθει και να μην φανεί καθόλου η προσπάθεια σας.

Παρθένος: Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας, αλλά και μέσα στον δεσμό σας, έχουν αρχίσει και αλλάζουν. Από τα πολλά που έχετε προσφέρει, τώρα θα λάβετε και αυτά που σας αξίζουν.

Ζυγός: Τα επικοινωνιακά σας τεχνάσματα, έχει σίγουρα καταλάβει το άτομο που καιρό τώρα θέλετε. Του είναι όμως ευχάριστα και θα ανταποκριθεί σίγουρα.

Σκορπιός: Μπορείτε να ξεπεράσετε το αισθηματικό σας παρελθόν, με το να μην ασχολείστε άλλο. Όλα αυτά τα άτομα που σας χαμογελούν γύρω σας, σίγουρα έχουν πολλά να σας προσφέρουν.

Τοξότης: Πολλά αυτά που έχετε λάβει από τον άνθρωπο σας, που τώρα αυτό που ζητάει είναι και εσείς από την δική σας την μεριά, να του μιλήσετε πιο ανοιχτά για τα σχέδια σας.

Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε πάθει πολλά στην παρελθούσα ερωτική σας πορεία. Αυτό όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να σας πτοεί όλο αυτό.

Υδροχόος: Τρέχετε να τα προλάβετε όλα, και μάλλον τώρα έχετε χάσει την επικοινωνιακή και ρομαντική σας σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Προσοχή λοιπόν.

Ιχθείς: Σίγουρα έχετε πλέον καταλάβει, ότι κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο, θέλει κάτι περισσότερο από εσάς. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα σας έρθουν καλέσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments