Video

MasterChef: Σπυριδούλα και Μανώλης μαγείρευαν επί 4 ώρες (vids)

MasterChef: Σπυριδούλα και Μανώλης μαγείρευαν επί 4 ώρες (vids)
Δεύτερη μέρα του τελικού του MasterChef.

Δεύτερη μέρα του τελικού του MasterChef και οι φιναλίστ Σπυριδούλα και Μανώλης κλήθηκαν να δείξουν εκτός από τη μαγειρική τους δεινότητα και την δημιουργικότητα. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους φιναλίστ να ετοιμάσουν ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων.  Η δοκιμασία ήταν τόσο απαιτητική, με αποτέλεσμα ο Μανώλης και η Σπυριδούλα να μαγειρεύουν επί τέσσερις ώρες χωρίς σταματημό. Στα τελευταία δευτερόλεπτα πριν εκπνεύσει ο χρόνος, ο Μανώλης αρνήθηκε να βάλει σε ένα από τα πιάτα του τις παρασκευές του, αφού όπως είπε ήθελε να στήσει σχολαστικά το πιάτο.

«Δεν θέλω να πάω στους κριτές, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Ντρέπομαι» είπε στο τέλος της διαδικασίας ο διαγωνιζόμενος για τον τίτλο του MasterChef. «Δεν μου αρέσει η πίεση του χρόνου, δεν αποδίδω καλά» ήταν το σχόλιο του Μανώλη στο Facebook μετά το τέλος της δοκιμασίας που τον έβρισκε με ένα πιάτο λιγότερο μπροστά στους κριτές του MasterChef.

Αξίζει να σημειωθεί πως  στην ψηφοφορία του κοινού στο Facebook για τη δεύτερη ημέρα του τελικού, οι χρήστες των social media φαίνεται πως επιλέγουν τον Μανώλη, έναντι της Σπυριδούλας για τη νίκη στο MasterChef.  Η δυσαρέσκεια του κοινού για την δυάδα του τελικού είναι γενικευμένη την τελευταία εβδομάδα, μετά και την αποχώρηση του Χρήστου Μπάρκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments