Video

MasterChef Τελικός 2019: Αυτά είναι τα 3 πιάτα που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι παίκτες στην Ισπανία

MasterChef Τελικός 2019: Αυτά είναι τα 3 πιάτα που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι παίκτες στην Ισπανία
MasterChef Τελικός 2019: Ποιος από τους δύο φιναλίστ έχει προβάδισμα μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου;

MasterChef Τελικός 2019: Το MasterChef ετοιμάζεται να «ρίξει αυλαία» την Τετάρτη 22 Μαΐου με την Σπυριδούλα και το Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι παίκτες μαζί με τους κριτές ταξίδεψαν στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, σε μια περιοχή με τα περισσότερα αστέρια Michelin ανά τετραγωνικό μέτρο.

Οι δύο φιναλίστ φιλοξενήθηκαν σε ένα από τα βραβευμένα εστιατόρια της πόλης με τον Paulo Airaudo να είναι ο τέταρτος κριτής της πρώτης φάσης του τελικού του διάσημου μαγειρικού διαγωνισμού. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι δυο επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να αντιγράψουν όχι ένα ούτε δυο αλλά τρία πιάτα του διακεκριμένου σεφ, τα οποία μάλιστα θα βαθμολογούσε μόνο ο ίδιος, ως εμπνευστής και δημιουργός τους.

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα μπήκαν στην κουζίνα του εστιατορίου Amelia με σκοπό να αντιγράψουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα πιάτα του Ισπανού σεφ, με τα απρόοπτα φυσικά να μην απουσιάζουν. Απανωτά λάθη στην κουζίνα της Σπυριδούλας έκαναν την παίκτρια να χάσει για λίγο τον έλεγχο.

Οι τέσσερις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των φιναλίστ με τον σεφ Paulo Airaudo να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, πλην ελαχίστων λεπτομερειών, ωστόσο από την κριτική του διαπιστώσαμε πως η Σπυριδούλα φαίνεται να έχει το προβάδισμα μιας και τα πιάτα της απέσπασαν πιο θετικά σχόλια σε σύγκριση με αυτά του Μανώλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments