Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Τι λένε τα Ταρώ του έρωτα για την Τρίτη (21/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Τι λένε τα Ταρώ του έρωτα για την Τρίτη (21/5/19)
Οι προβλέψεις των ζωδίων ταρώ για σήμερα Τρίτη (21/5).

Ζώδια προβλέψεις: Οι προβλέψεις των ζωδίων ταρώ για σήμερα Τρίτη (21/5). 2 των κυπέλλων: Αφήστε το παρελθόν και θυμηθείτε ότι έχετε πράγματα στη ζωή που μπορείτε να μοιραστείτε. Οι εμπειρίες σας με τους άλλους, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας σήμερα, καθώς είσαστε επιφυλακτικοί με τό τι πρέπει να κάνετε και γιατί, για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.

Ο κρεμασμένος: Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως για να πετύχετε στη ζωή, πρέπει να κάνετε θυσίες. Αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει, ίσως και να ανασταλείτε στο χρόνο, όπου τίποτα δεν αλλάζει ή κινείται προς τα εμπρός. Είστε κολλημένοι. Ακόμα κι αν έχετε χάσει τον τρόπο για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να εργαστείτε για να πετύχετε στη ζωή. Πρέπει να σταματήσετε το πείσμα σας να παρεμποδίζει την εξέλιξή σας. Αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις…είτε λαμβάνοντας μέτρα ή χωρίς να κάνετε τίποτα.

Ο κόσμος: Η ζωή σας έχει φτάσει σε σημείο νιρβάνας. Όλη η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει. Το χιούμορ σας βοηθάει να παραμένετε ανθεκτικοί σε δύσκολες καταστάσεις και ν’ αντέχετε σε οτιδήποτε. Η στοχαστική σας σκέψη, θα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ο διάβολος: Αισθάνεστε κάποια κενά στη ζωή σας. Νιώθετε παγιδευμένοι και ανίσχυροι. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ συναισθηματικοί και πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας…. αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να ανακτήσετε την εξουσία σας. Μπορείτε να πάρετε πίσω τον έλεγχο της ζωής σας.

Ο θάνατος: Λέων, έχετε φτάσει σε μια εποχή, όπου αντιμετωπίζετε μεγάλες αλλαγές. Είστε παθιασμένοι και αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία. Παρόλο που μπορεί να φοβάστε το μέλλον, αγκαλιάστε την αλλαγή και αφήστε πίσω σας το παρελθόν, για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Εγκαταλείψτε τις αρνητικές και ανθυγιεινές σχέσεις, ώστε να μπορέσετε να ανοιχτείτε στον κόσμο γύρω σας και ν’ αλλάξετε. Θα γίνετε ένα καλύτερο και πιο δυνατό άτομο.

Η αυτοκράτειρα: Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη γυναικεία πλευρά σας. Η σύνδεση με την εσωτερική ομορφιά σας θα φέρει ευτυχία στη ζωή σας. Η κάρτα της αυτοκράτειρας, μπορεί να σημαίνει ότι σύντομα θα «γεννήσετε» μια νέα ιδέα, μια επιχειρηματική πρόταση ή ένα έργο. Θα έχετε επιτυχία στις σχέσεις σας και στις αποφάσεις που θα πάρετε για τη σταδιοδρομία σας στο εγγύς μέλλον.

Ο κρεμασμένος: Είστε άγριος ηγέτης που μπορεί να αντιμετωπίζει μια κατάσταση όταν χρειαστεί να κάνετε μια θυσία. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, μπορεί να αποφασίσετε να μετανοήσετε για τα λάθη σας. Ακόμα κι αν αισθανθείτε πως χάσατε και είστε σε κενό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επινοητικότητα σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η δικαιοσύνη: Η περιέργειά σας και η ωμή σας ειλικρίνεια θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις εσωτερικές σας αλήθειες. Η ανυπομονησία σας μπορεί να είναι μειονέκτημα, αλλά μπορείτε να περάσετε την κρίση με τους άλλους, όταν βρείτε τη δική σας εσωτερική αλήθεια. Παρόλο που έχετε μια φιλοσοφική νοοτροπία, δεν σημαίνει ότι έχετε πάντα δίκιο. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε αποφάσεις που είναι αληθινές για τους άλλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι…. να είστε πιστοί στον εαυτό σας.

Το αστέρι: Είστε γεμάτοι ελπίδα και ανανεωμένη δύναμη για να ζήσετε τη ζωή σας. Έχετε υποφέρει από έναν δύσκολο χρόνο, αλλά έχετε διατηρήσει την ελπίδα σας πάνω απ’ όλα. Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και την εσωτερική σας δύναμη. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε το παρελθόν σας, ώστε να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε τώρα και να αισιοδοξείτε για το μέλλον.

Ο ήλιος: Όλοι οι έντονοι προβληματισμοί σας, έχουν αποδώσει. Σας αρέσει η δόξα. Έχετε ολοκληρώσει μερικές από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες της ζωής σας και έχετε ανταμειφθεί γι’ αυτό. Η ζωή είναι ιδιαίτερα καλή και εσείς λάμπετε από ευτυχία. Όταν ολοκληρώνετε όσα θέλετε να κάνετε, δεν χαλαρώνετε για πολύ. Επειδή σκέφτεστε πάντα και θέλετε να λύσετε προβλήματα, θα προχωρήσετε γρήγορα στο επόμενο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, αλλά έχετε την εμπιστοσύνη να πετύχετε γι’ άλλη μια φορά.

Ο αυτοκράτορας: Ξεχνάτε την παρηγορητική πλευρά σας και είστε πιο έγκυροι και στρατηγικοί. Η κάρτα του αυτοκράτορα, σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε μια υπαρξιακή κρίση. Αλλά είστε σε θέση να μεγαλώσετε σαν άτομο και να εκπληρώσετε τα καθήκοντα που ο κόσμος χρειάζεται απεγνωσμένα να κάνετε, για να τον βοηθήσετε. Μπορεί να βρεθείτε σε μια ισχυρή θέση στο εγγύς μέλλον που θα προκαλέσει τις αδυναμίες σας και θα εκμεταλλευτεί τον φόβο σας…. αλλά ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για κακό. Θα τη χρησιμοποιήσετε για την καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων γύρω σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments