Video

Celine Dion: Αναδημιούργησε την πιο εικονική σκηνή του Τιτανικού (vid)

Celine Dion: Αναδημιούργησε την πιο εικονική σκηνή του Τιτανικού (vid)
Η Celine Dion έκλεψε την παράσταση στο ολοκαίνουριο Carpool Karaoke.

Η Celine Dion, είναι η τελευταία celebrity που βρέθηκε καλεσμένη στο Carpool Karaoke με τον James Corden, και ήταν όπως πάντα μοναδική. Η διάσημη εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά η εμφάνιση της Celine Dion ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα επεισόδια.

Στο επεισόδιο 14 λεπτών η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μαζί με τον James, από το “It’s All Coming Back to Me” μέχρι “I Drove All Night”. Επίσης η Dion μετέτρεψε το viral παιδικό τραγούδι «Baby shark» σε ένα δραματικό κομμάτι. Μάλιστα προς το τέλος του επεισοδίου μοίρασε μερικά από τα ακριβά παπούτσια της στους περαστικούς του Las Vegas – οι οποίοι έδειξαν πολύ ευχαριστημένοι από αυτό.

Για την ολοκλήρωση της βόλτας τους μέσα στο Vegas, η Celine Dion και ο James Corden – ο οποίος φορούσε μια περούκα Leonardo DiCaprio- ανέβηκαν στην πλώρη ενός πλοίου για να αναδημιουργήσουν την πιο εμβληματική σκηνή του Τιτανικού.

Και το έκαναν αυτό στα Συντριβάνια του Bellagio, ενώ οι τουρίστες τους κοιτούσαν με θαυμασμό και η Celine τραγουδούσε το “My Heart Will Go On”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments