Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (22/5/19)

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (22/5/19)
Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια. Τι επιφυλάσσει η μέρα για τους ερωτευμένους. Σήμερα αφιερώσετε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τι να περιμένουν τα ζώδια σήμερα. Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (22/5/19). Κριός: Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα έργο από κοινού με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως η κρεβατοκάμαρά σας να χρειάζεται ανακαίνιση ή να πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις ντουλάπες σας από τα ρούχα που δεν φοράτε πια. Ζητήστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας και θα τελειώσετε σε χρόνο μηδέν.

ωροσκόπιο Ταύρος: Σήμερα αφιερώσετε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Πηγαίνετε για μια ρομαντική βόλτα στην πόλη ή για ένα ταξιδάκι στην εξοχή. Αποσυνδεθείτε από τα καθήκοντα της καθημερινότητάς σας και συνδεθείτε μεταξύ σας. Ωροσκοπιο Δίδυμοι: Σήμερα επικεντρωθείτε στον/στη σύντροφό σας. Παρόλο που έχετε συνηθίσει να είστε απορροφημένοι στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, ο/η αγαπημένος/η σας έχει ανάγκη από λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί σας. Δώστε τους αγάπη και προσοχή.

Ωροσκοπιο Καρκίνος: Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλετε αλλά αυτός δεν είναι λόγος να πανικοβάλλεστε. Το να πετάτε συνεχώς υπονοούμενα σπάνια φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. ωροσκόπιο Λέων: Προγραμματίστε ένα διασκεδαστικό ραντεβού μόνο για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε κάτι εντελώς ασυνήθιστο που θα σας δώσει θέμα συζήτησης για εβδομάδες. Πάρτε ένα ρίσκο.

Ζώδια σήμερα: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (22/5/19)

Ωροσκόπιο Παρθένος: Μήπως τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν; Σήμερα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για το πόσο πραγματικά εκτιμούν τη σχέση σας. Μην συμβιβάζεστε για τίποτα λιγότερο από μια σοβαρή δέσμευση. Να ξέρετε την αξία σας. Ωροσκοπιο Ζυγός: Εσείς λαχταράτε για μέρες γεμάτες δραστηριότητες αλλά ο/η αγαπημένος/η σας θέλει απλά να χαλαρώσει. Αντί να επιβάλλετε τους ρυθμούς σας, βγείτε με φίλους που βρίσκουν γοητευτική την αστείρευτη ενεργητικότητά σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός: Πάρτε τον μεγεθυντικό φακό και αναζητήστε υποσυνείδητες ενδείξεις που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την αλλαγή διάθεσης του/της αγαπημένου/ης σας. Τα μάτια αποκαλύπτουν περισσότερα πράγματα από τις λέξεις. Μην θεωρείτε δεδομένη τη γλώσσα του σώματος. Ωροσκοπιο Τοξότης: Αναλάβετε το ρόλο του θεού Έρωτα για έναν αδέσμευτο φίλο. Δώστε προσοχή στις επιθυμίες του και προσπαθήστε να μην τον φέρετε σε αμηχανία. Κάντε τη διαδικασία διασκεδαστική για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (22/5/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως: Μπορεί να μην σκαμπάζετε πολλά από ποίηση αλλά σε γενικές γραμμές χειρίζεστε καλά το λόγο. Εκπλήξτε τον/την αγαπημένο/η σας με μερικές ρομαντικές φράσεις γραμμένες σε περίτεχνη γλώσσα. Εκφράστε τα συναισθήματα σας με ένα ερωτικό γράμμα.

Ωροσκοπιο Υδροχόος: Κάποια προσωπικά ζητήματα μετον/τη σύντροφό σας μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά σας. Συζητήστε το με τους στενούς σας φίλους, όχι με τους συναδέλφους σας. Η αίθουσα συνεδριάσεων δεν είναι ο ιδανικός χώρος για εκμυστηρεύσεις. Ωροσκοπιο Ιχθύες: Πετάξτε το παλιό και καλωσορίστε το καινούργιο! Δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση για να επιλύσετε ένα πρόβλημα που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Χάρη στην εφευρετικότητά σας η σωστή λύση θα βρεθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments