Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Τετάρτη (22/5)

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Τετάρτη (22/5)
Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (22/5).

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (22/5).  Κριός: Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και ολοκληρώστε αυτό που κάνετε τώρα πριν συμφωνήσετε να αναλάβετε κάποια άλλη εργασία. Αν κάνετε το καλύτερο που μπορείτε τώρα, αντί να σπεύσετε να φανείτε παραγωγικοί, θα σας προσέξει το άτομο που ελπίζετε να εντυπωσιάσετε.

Ταύρος: Οι έντονες προσωπικότητες μπορεί να είναι ελκυστικές, αλλά προσέξτε μην ερωτευτείτε κάποιον/α που αρέσκεται στο μελόδραμα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια σχέση γεμάτη σκαμπανεβάσματα, που θα σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα σε τρενάκι του λούνα-παρκ.

Δίδυμοι: Έχετε ερωτευτεί ποτέ κάποιον/α που σας φαινόταν πολύ συγκροτημένη ως προσωπικότητα αλλά πέσατε έξω; Προσπαθήστε να περιορίσετε την αναζήτησή σας για την αδερφή-ψυχή σας σε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας.

Καρκίνος: Η καρδιά σας δεν έχει όρια. Μην σπαταλάτε όλη σας την προσοχή σε κάποιον/α που δεν σας ανταποδίδει το ενδιαφέρον σας. Βρείτε κάποιον/α που εκτιμά όλα όσα έχετε να του/της προσφέρετε.

Λέων: Μια έντονη σχέση δεν είναι πάντα και η πιο ιδανική. Το έντονο πάθος φέρνει δράμα, και δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα. Επανεξετάστε το ενδιαφέρον που αισθάνεστε για κάποιον/α που συνηθίζει να δραματοποιεί τις καταστάσεις.

Παρθένος: Οι αδιάκοπες προσπάθειες σας για να βρείτε την αληθινή αγάπη είναι αξιέπαινες. Ωστόσο, μην αφήνετε την εμμονή σας για να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο ναμπει εμπόδιο στη διασκέδασή σας. Μπορείτε να μείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας χωρίς να γίνεστε υπερβολικά σοβαροί.

Ζυγός: Η περιέργειά σας μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον/α στενό/ή σας φίλο/η. Ενώ θέλετε να τους βοηθήσετε με την ερωτική τους ζωή, οι ερωτήσεις σας μπορεί να θεωρηθούν ως ανάκριση. Φροντίστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Σκορπιός: Τα έντονα συναισθήματα σας για κάποιον/α καινούργιο/α μπορεί να επηρεάσουν μια απόφαση που καλύτερα θα ήταν να την πάρετε βασισμένοι στη λογική και όχι στα συναισθήματα σας. Θα είναι πιο εύκολο να ανάψει το πάθος ανάμεσα σας αν δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μείνετε ήρεμοι και ενεργήστε με κοινή λογική.

Τοξότης: Μια πρόσφατη συζήτηση με έναν φίλο σας σας μελαγχόλησε. Μην κολλάτε στις αρνητικές πτυχές αυτής της συζήτησης. Προσπαθήστε να βρείτε ένα αισιόδοξο στοιχείο μέσα σε τόση κριτική.

Αιγόκερως: Όλοι ελπίζουν να βρουν την αληθινή αγάπη, αλλά εσείς μπορεί να είστε πιο κοντά σε αυτό από ό, τι νομίζετε. Δώστε σε κάποιο καινούργιο άτομο την ευκαιρία που του αξίζει. Ρίξτε τις άμυνές σας και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Υδροχόος: Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και εκτιμήστε την αξία του να χαλαρώνετε μόνοι σας σπίτι. Δείτε όλες τις εκπομπές που θέλατε, παραγγείλτε φαγητό από το αγαπημένο σας εστιατόριο και βγείτε ραντεβού με τον εαυτό σας για ένα βράδυ.

Ιχθύες: Κάποιος αναποφάσιστος φίλος σας σας τρελαίνει σήμερα. Ετοιμαστείτε να είστε εσείς αυτός/ή που θα πάρει όλες τις αποφάσεις. Δε χρειάζεται να αποφασίσετε κάτι που θα τους αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments