Αθλητισμός

Τάσος Δώνης: Η στήριξη μπαμπά και αδερφού στο φινάλε της σεζόν

Τάσος Δώνης: Η στήριξη μπαμπά και αδερφού στο φινάλε της σεζόν
Ο Τάσος Δώνης δεν έχει τελειώσει ακόμα τη σεζόν και ο Γιώργος με τον Χρήστο Δώνη θα βρεθούν για να του συμπαρασταθούν στο παιχνίδι της Στουτγκάρδης με την Ουνιόν Βερολίνου.

Στη Γερμανία παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο και ο Τάσος Δώνης έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά του με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Η ομάδα του δίνει αγώνα διαβάθμισης εναντίον της Ουνιόν Βερολίνου, θέλοντας να εξασφαλίσει καλό σκορ εν όψει της ρεβάνς στην πρωτεύουσα. Ο Τάσος Δώνης διανύει μία καλή σεζόν στους, με 5 γκολ, 2 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο.

Συνολικά 974 αγωνιστικά λεπτά, χρόνος που είναι ικανοποιητικός για Bundesliga. Μεγάλο ματς με τον Τάσο, ο οποίος θα έχει την καλύτερη παρέα και την ιδανική υποστήριξη. Γιώργος Δώνης και Χρήστος Δώνης θα βρίσκονται στο πλευρό του για να δουν το κρίσιμο αυτό ματς. Η χρονιά άλλωστε ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χθες πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση.

Έτσι, Γιώργος και Χρήστος Δώνης βρήκαν την ευκαιρία για ταξίδι στη Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι του Τάσου, ο οποίος αναμένεται να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Δείτε την ανάρτηση της Στουτγκάρδης για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments