Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Τράμπζονσπορ για Βαρέλα», λένε στην Τουρκία

ΠΑΟΚ: «Τράμπζονσπορ για Βαρέλα», λένε στην Τουρκία
Ο πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα.

Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του νταμπλ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Ελλάδα, κατακτώντας τόσο τη Super League όσο και το Κύπελλο. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, η πρόκληση της εισόδου στους ομίλους του Champions League είναι πολύ μεγάλη για τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν απουσιάζει το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες.

Δεν είναι απίθανο αυτό να συμβεί στην Τουρκία. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας το όνομα του Βαρέλα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Τραπεζούντας αναζητά έναν βασικό στόπερ για την επόμενη σεζόν και ο 31χρονος στόπερ μοιάζει ιδανικός για τα πλάνα τους. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη.

Βλέπετε, ο Βαρέλα αρνήθηκε μια πρόταση σχεδόν υπερδιπλασιασμού αποδοχών από τον ΠΑΟΚ, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Παράλληλα, η Τράμπζονσπορ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οπότε, είναι αρκετά δύσκολο να καλύψει τις απαιτήσεις του έμπειρου στόπερ.

Ο Ίνγκασον φαβορί για… αντί – Βαρέλα

Βέβαια, στις τάξεις του ΠΑΟΚ ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του Βαρέλα. Μάλιστα, αυτός δεν αποκλείεται να είναι μια επιλογή εκ των έσω. Ο λόγος για τον Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος αποκτήθηκε από το «Δικέφαλο του Βορρά» τον Ιανουάριο έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη Ροστόφ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει πάρα πολύ τον Ισλανδό στόπερ και θεωρεί ότι θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος την ερχόμενη σεζόν αφού θα έχει συμμετάσχει και στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Ίνγκασον έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός στα καθήκοντά του, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και παρά το λίγο χρόνο συμμετοχής του στο β’ μισό της σεζόν ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στον Λουτσέσκου.  Παράλληλα, θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι είναι νεότερος από τον Αφρικανό πρώην πλέον συμπαίκτη του και παράλληλα έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments