Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Καμμένος σε ρόλο μπάρμαν με πουκάμισο αλά… Βαρουφάκης (pics)

Εκλογές 2019: Ο Καμμένος σε ρόλο μπάρμαν με πουκάμισο αλά… Βαρουφάκης (pics)
Οι εκλογές 2019 βρίσκονται προ των πυλών και ο Πάνος Καμμένος στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Ημέρα χαλάρωσης ήταν η σημερινή για τους πολιτικούς αρχηγούς, μια ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές 2019. Ο Αλέξης Τσίπρας τα είπε με τους πολιτικούς συντάκτες σε ουζερί στο Κερατσίνι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε καφέ με δημοσιογράφους στο Παγκράτι, η Φώφη Γεννηματά έκανε βόλτα στην Καισαριανή, ο Σταύρος Θεδωράκης βρέθηκε στην Κυψέλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Περιστέρι. Ωστόσο, αυτός που «έκλεψε» την παράσταση στη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους ήταν ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βρέθηκε στο ολοκαίνουργιο μπαρ που άνοιξαν οι γιοι του στη Βουλιαγμένη. Εκεί συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, ενώ «πειραματίστηκε» με διάφορα κοκτέιλ πίσω από την μπάρα.Τα βλέμματα (πέρα από τις ικανότητές του ως μπάρμαν) τράβηξε και το απίθανο πουκάμισο του κ. Καμμένου που θύμισε κάτι από… Γιάνη Βαρουφάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ήταν και ο «Θανάσης», ο σκύλος που πρωταγωνίστησε στα τηλεοπτικά σποτ των ΑΝΕΛ για τις ευρωεκλογές.

Δείτε το tweet των ΑΝΕΛ με τις φωτογραφίες από τη συνάντηση: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments