Πολιτική

Εκλογές 2019 – Καμμένος: “Θα οδηγηθούμε πολύ γρήγορα σε Εθνικές εκλογές”

Εκλογές 2019 – Καμμένος: “Θα οδηγηθούμε πολύ γρήγορα σε Εθνικές εκλογές”
Ο Πάνος Καμμένος ψήφισε και έκανε πρόβλεψη για Εθνικές εκλογές... σύντομα.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που ψήφισε στις σημερινές εκλογές. Στις 08:30 το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. Χαμογελαστός, χαιρέτησε όλο τον κόσμο που βρισκόταν εντός εκλογικού κέντρου και στη συνέχεια ψήφισε, πριν κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ο Πάνος Καμμένος για ακόμα μια φορά έδειξε σίγουρος πως πολύ σύντομα θα έχουμε Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, κάτι που είχε αναφέρει και πριν από λίγες μέρες.

“Σήμερα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει ανθρώπους εργατικούς, ικανούς, μα πάνω απ’ όλα έντιμους”, είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε.

“Πρέπει να θυμούνται οι πολίτες ότι κυρίως στην Ευρωβουλή οφείλουμε να στείλουμε ανθρώπους που θα υπηρετήσουν την Ελλάδα και όχι αυτούς που θα τους υπηρετήσει η Ελλάδα”.

Ο Πάνος Καμμένος άφησε το… καλύτερο για το τέλος. Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προέβλεψε για ακόμα μια φορά πως θα υπάρξουν σύντομα εθνικές εκλογές. “Ας αφήσουμε τους πολίτες να εκφραστούν.

Οι εξελίξεις θα έρθουν μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για να οδηγηθούμε πολύ γρήγορα στις Εθνικές εκλογές”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments