Πολιτική

Αχτσιόγλου: “Γυρίζει αυτό το αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές”

Αχτσιόγλου: “Γυρίζει αυτό το αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές”
Η Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για σαφές προβάδισμα της ΝΔ, ωστόσο τόνισε ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών μπορεί να ανατραπεί στις εθνικές εκλογές.

«Υπάρχει ένα σαφές προβάδισμα της ΝΔ… Δεν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε» ανέφερε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στον ΑΝΤ1 για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Παράλληλα, τόνισε ότι διαμορφώνεται ένας ισχυρός δικομματισμός ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. «Ο προοδευτικός πόλος συγκροτείται και εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιοι λέγανε ότι θα εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν συνέβη αυτό…» είπε επίσης η υπουργός Εργασίας και σημείωσε ότι δώσαμε ισχυρά διλημματικά χαρακτηριστικά στην εκλογική μάχη και ότι έπρεπε να βάλουμε στην προεκλογική αντιπαράθεση και τα ευρωπαϊκά ζητήματα. Οι σημερινές εξελίξεις μας καθοδηγούν σε μια ευθεία ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα είπε η υπουργός μετά την ανακοίνωση των εθνικών εκλογών από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εχω την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός λαός θα δείξει εμπιστοσύνη στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε και σημείωσε ότι «γυρίζει στις εθνικές εκλογές αυτό το αποτέλεσμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments