Lifestyle

Παντελής Βούρος: Η αποκλειστικότητα στις σχέσεις, ο χωρισμός και το μουστάκι που έγινε trend (vid)

Παντελής Βούρος: Η αποκλειστικότητα στις σχέσεις, ο χωρισμός και το μουστάκι που έγινε trend (vid)
Ο Παντελής Βούρος είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ φέτος, τόσο για τη συμμετοχή του στο MasterChef, όσο και για το... μουστάκι του.

Ο Παντελής Βούρος αποχώρησε από το MasterChef μία ανάσα πριν από τον τελικό και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Ο Παντελής ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ φέτος, έγινε viral με τον καβγά που είχε με τον Χαράλαμπο, από όπου “κερδίσαμε” και την ατάκα “Εν Κουλί“, ενώ απέκτησε πολλές φανατικές θαυμάστριες.

Ο Παντελής Βούρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των ΚούΚου» και στον Γιώργο Κρικοριάν και αναφέρθηκε όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι χώρισε με την αγαπημένη του, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ανέφερε τα εξής: «Είχα μια σχέση πριν το MasterChef. Βγήκα αρκετά πιεσμένος από το παιχνίδι, οι υποχρεώσεις τρέχανε. Αυτή τη στιγμή τρέχω και δυο μαγαζιά. Δεν θα μπορούσα να της δώσω αυτό που θέλει. Και για να είναι και αυτή καλύτερα, γιατί μαζί μου θα ήταν ταλαιπωρία, είπα να το κόψω εκεί. Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ και την αποκλειστικότητα».

Παντελής Βούρος: Οι αποκαλύψεις για το σχολείο και το… μουστάκι που έγινε trend

Στη συνέντευξή του ο Παντελής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στο πως «κόλλησε» με τη μαγειρική, αλλά και την απόφαση που πήρε, παρατώντας το σχολείο για να κυνηγήσει το όνειρό του. «Ο πατέρας μου ήταν φανατικός ψαράς και έδωσε αυτό το στίγμα σε όλα τα παιδιά του. Είμαστε επτά αδέρφια κι εγώ είμαι ο μικρότερος. Όλοι είναι ζαχαροπλάστες εκτός από μένα που έγινα μάγειρας.

Δεν τελείωσα το λύκειο, μετά την πρώτη τάξη πήγα να σπουδάσω μαγειρική. Το είχα βάλει στόχο από μικρός. Στα 19 μου αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, κρατώντας μόνο ένα σακίδιο με λίγα ρούχα και 800 ευρώ στην τσέπη. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί από την πρώτη μέρα βρήκα δουλειά και έφτιαχνα γλυκά ταψιού. Στη Γαλλία δούλευα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά πήγαινα σε γαλλικό σχολείο.

Μίλησε ακόμα και για το πώς τον υποδέχτηκαν στην Κάλυμνο: «Μετά το παιχνίδι οι Καλύμνιοι με υποδέχτηκαν με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Πολλά παιδιά στην Κάλυμνο αφήνουν μουστάκι σαν το δικό μου και ζητούν από τον κουρέα μαλλιά σαν τα δικά μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments