Lifestyle

Τζίνα Δημητρακοπούλου: “Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά”

Τζίνα Δημητρακοπούλου: “Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά”
Η Τζίνα Δημητρακοπούλου, που πήρε μέρος στο My style rocks, αποκάλυψε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά.

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου ήταν μια από τις παίκτριες που πήραν μέρος στο My style rocks. Η συγκεκριμένα διαγωνιζόμενη δεν έγινε γνωστή από το reality μόδας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του You Tube και του beauty vlogger. Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της, η εντυπωσιακή ξανθιά αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας που δεν την αφήνει να κάνει παιδιά.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα εντελώς προσωπικό θέμα με σκοπό να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ μέσα από τα δικά μου βιώματα. Θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πως αντιμετωπίζετε το θέμα της αναπαραγωγής γιατί είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα για τη ζωή ενός ζευγαριού και της γυναίκας”,ήταν τα λόγια της.

Τζίνα Δημητρακοπούλου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας

“Πριν ρωτήσετε κάποιον πότε θα κάνει παιδιά σκεφτείτε ότι μπορεί να τον πληγώσετε. Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν συχνά γυναίκες οι οποίες έχουν παιδιά ή εγγόνια. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία θέλω να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν δεν μπορούσες να τα έχεις όλα αυτά… Ευχαριστώ και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου πέρασε από το μυαλό…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Πριν περίπου έντεκα χρόνια έκανα ένα χειρουργείο με καισαρική τομή στα γυναικολογικά μου γιατί είχα δυο κύστες στις ωοθήκες και έτσι ξεκίνησε να πειράζεται ο κύκλος μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου και, δεν έχω κύκλο, άρα έχω περάσει σε φάση κλιμακτηρίου, όπως περνάνε οι μανάδες σας οι κυρίες που μας βλέπουνε…» αναφέρει η YouTuber, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί.

Όπως επισημαίνει, τα συμπτώματα χτυπάνε πρώτα στην ψυχολογία. «Εγώ νόμιζα ότι έχω κρίση πανικού, γιατί δεν με χωρούσε ο χώρος, επίσης έχει εξάψεις και εφιδρώσεις. Βλέπεις αλλαγή στην ποιότητα του δέρματός σου, στα μαλλιά σου, στο σώμα σου… αλλάζουν τα πάντα και κλονίζονται πολλά μέσα σου», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments