Αθλητισμός

Χασάν: Τελειώνει αύριο η διορία για τη ρήτρα του

Χασάν: Τελειώνει αύριο η διορία για τη ρήτρα του
Ο Ολυμπιακός δεν μοιάζει διατεθειμένος να πληρώσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα για τη ρήτρα του Χασάν και μόνο αν πέσει η τιμή θα μπει σε διαπραγμάτευση.

Ο Αχμέντ Χασάν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό από τη Μπράγκα. Στο συμβόλαιο που υπεγράφη, συμφωνήθηκε να μπει οψιόν αγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε καλή σεζόν, σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, σε 32 συμμετοχές.

Μέχρι σήμερα οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν αποφασίσει να δώσουν το ποσό των 4.000.000€ στην πορτογαλική ομάδα. Η προθεσμία που έχει για να το πράξει η ομάδα του Πειραιά είναι μέχρι την Πέμπτη (30/5). Εφόσον περάσει η μέρα αυτή, τότε οι δύο πλευρές θα είναι σε θέση να συζητήσουν σε νέα βάση.

Μπορεί για παράδειγμα η Μπράγκα να ζητήσει περισσότερα χρήματα, μπορεί όμως και ο Ολυμπιακός, αν θέλει να κρατήσει τον διεθνή φορ, να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του με λιγότερα λεφτά από τα 4.000.000 ευρώ.

Βέβαια, από τη στιγμή που παρέλθει το deadline και ο Ολυμπιακός δεν καταβάλει το ποσό της οψιόν, δεν αποκλείεται η πορτογαλική ομάδα να περιμένει να περάσει πρώτα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο οποίο ο Χασάν θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Αν ο 26χρονος αγωνιστεί, κάνει καλό τουρνουά και σκοράρει, τότε η τιμή του θα ανέβει περισσότερο.

Τις προηγούμενες μέρες σε ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρθηκε ότι ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να μην δώσει στη Μπράγκα τα 4.000.000 ευρώ. Όπως και να ‘χει, κάτι που επιβεβαιώνεται από αξιωματούχους του πορτογαλικού συλλόγου, η προθεσμία για την καταβολή της ρήτρας είναι η Πέμπτη (30/5).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments