Video

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας (vid)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας (vid)
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι μιλάει απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show" για τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους άλλαξε την ζωή και κάνει πολλές προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους άλλαξε την ζωή, τον ερχομό της κορούλας τους σε λίγους μήνες και για τον γάμο τους που θα γίνει τον Ιούνιο. Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν από πυροβολισμό έχασε το δεξί του πόδι.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” θα βρεθούν επίσης η Εμμανουέλα, η τραγουδίστρια των Kings έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλά για τη ζωή της. Στη συνέχεια, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα τραγουδήσουν το νέο τους τραγούδι, Papi.Καλεσμένος του Γρηγόρη απόψε θα είναι και ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Gus G μιλά για τη heavy metal, τη συνεργασία του με τον Ozzy αλλά και για την απόφασή του να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πλησιάζει η μέρα του γάμου τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, καθώς σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους. Ο γοητευτικός σύντροφος της τραγουδίστριας της έκανε πρόταση γάμου πριν από μερικές βδομάδες, ενώ μας ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα μέσα από ένα ρομαντικό βίντεο.

Μάλιστα, μετά την αναγγελία του γάμου τους, οι δυο τους ξεκίνησαν και τις προετοιμασίες.  Το ζευγάρι θα παντρευτεί αρχικά με πολιτικό γάμο, ενώ μετά τον ερχομό της κορούλας τους θα τελέσουν και τον θρησκευτικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments