Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα από την Κατερίνα Σινιάκοβα και τέλος το Roland Garros (vid)

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα από την Κατερίνα Σινιάκοβα και τέλος το Roland Garros (vid)
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών ωρών η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Κατερίνα Σινιάκοβα με 2-1 σετ και έμεινε εκτός συνέχειας στο Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα και με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3) έμεινε εκτός συνέχειας στο Roland Garros. Σε ένα ματς με δύο τάι μπρέικ που έσπασε καρδιές η Μαρία δεν μπόρεσε να κερδίσει και να συνεχίσει στο τουρνουά. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά στο τέλος έχασε ένα «δικό» της σετ.

Έφτασε εύκολα στο 5-1 και λίγο αργότερα σε δύο σετ-πόιντ, αλλά η γεμάτη νεύρα Σινιάκοβα (κάθε τρεις και λίγο σε όλο το ματς πέταγε κάτω τη ρακέτα της και έβριζε), ισοφάρισε σε 5-5, στη συνέχεια το πήγε στο τάι μπρέικ κι εκεί προηγήθηκε 5-1 και πήρε το σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σέτ, η Σινιάκοβα κατάφερε να κάνει το 2-0 με μπρέικ στην Μαρία παίρνοντας έτσι το προβάδισμα. Η Σάκκαρη έκανε και αυτή την αντεπίθεση κάνοντας το 3-2, με την Τσέχα να ισοφαρίζει και να περνά μπροστά. Έπειτα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους με την Σινιάκοβα να προηγείται 6-5 και τελικά το ματς να πηγαίνει ξανά στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη κατέθεσε και την ψυχή της κερδίζοντας με 10-8 και κάνοντας το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η Τσέχα ξεκίνησε σπάζοντας το σερβίς της Σάκκαρη για το 1-0, στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 2-1, με την Τσέχα όμως να ισοφαρίζει. Το επόμενο μπρέικ έγινε στο έβδομο γκέιμ όπου η Σινιάκοβα έσπασε το σερβίς της 23χρονης. Στο υπόλοιπο παιχνίδι η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments