Video

Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το όνομα της κόρης της (vids)

Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το όνομα της κόρης της (vids)
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ερχομό της κορούλας τους σε λίγους μήνες και για τον γάμο τους που θα γίνει τον Ιούνιο.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, όπου έκαναν μερικές προσωπικές αποκαλύψεις, όπως το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν μπορούσαν να κρύψουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι, ενώ η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο. Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος. Όμως θα παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο, τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εξέπληξαν ευχάριστα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς του αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους, το οποίο δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους. Η μικρή θα λέγεται Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή.

Ελένη Χατζίδου: Πόσα κιλά έχει πάρει η γνωστή τραγουδίστρια στην εγκυμοσύνης της

Η τραγουδίστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου και δεν δίστασε να σηκωθεί από την πολυθρόνα και να δείξει το πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει ήδη. Ο Ετεοκλής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η Ελένη δεν είναι από τις γυναίκες που ζητάει κάτι συγκεκριμένο όμως εκείνη αποκάλυψε ότι μέσα στο βράδυ του ζήτησε μία φορά να της βρει μπακλαβά.

Είναι όμως γεγονός ότι έχει αρκετές λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και επειδή έχει πάρει πολλά κιλά, τελευταία κάνει υγιεινή διατροφή και προσέχει ώστε να γεννήσει με όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments