Video

Μαρία Τζινιέρη: Τόσα κέρδισε στο Deal η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Μαρία Τζινιέρη: Τόσα κέρδισε στο Deal η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια
Η τραγουδίστρια Μαρία Τζινιέρη απέρριψε την δελεαστική πρόταση των 22.000 ευρώ του τραπεζίτη

Η Μαρία Τζινιέρη ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο χθεσινό επεισόδιο του Deal, που αποδείχθηκε εξαιρετικά ακατάλληλο για καρδιακούς. Η Μαρία Τζινιέρη είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές όπως οι Πάνος Κιάμος, Νίκος Βέρτης και Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή παίκτρια είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star». Εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση. Εκτός από το τραγούδι η ίδια έχει σπουδάσει διακοσμήτρια.

Στο χθεσινό Deal η αγωνία χτύπησε κόκκινο καθώς η Μαρία Τζινιέρη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη, τον οποίο κόντραρε στα ίσα. Έχοντας διαλέξει σωστά τα κουτιά της η Μαρία είχε χάσει τις 60.000 ευρώ, αλλά είχε κρατήσει μέσα παιχνίδι το κουτί με τις 40.000 ευρώ. Όταν η Μαρία έμεινε με τις 10.000 ευρώ και τις 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000 ευρώ.

Όμως, προς έκπληξη όλων, η τραγουδίστρια χτύπησε τρεις φορές το κουτί της απορρίπτοντας την πρόταση του. Τελικά το κουτί της έκρυβε μέσα τις 10.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία έφυγε από το παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments