Video

Survivor: “Από τον πρώτο μήνα είχα πει στον Ντάνο ότι θα κέρδιζε”, δήλωσε πρώην παίκτης

Survivor: “Από τον πρώτο μήνα είχα πει στον Ντάνο ότι θα κέρδιζε”, δήλωσε πρώην παίκτης
Ένας πρώην παίκτης της πρώτης σεζόν του Survivor παραδέχθηκε ότι είχε πει στον Γιώργο Αγγελόπουλο πως θα κερδίσει το δημοφιλές ριάλιτι από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» ήταν ο νικητής του πρώτου Survivor, το οποίο σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης και «καθήλωσε» αρκετό κόσμο μπροστά στην τηλεόραση του. Βέβαια, ο ίδιος θεωρούταν φαβορί του διάσημου ριάλιτι αρκετό καιρό πριν. Αυτό παραδέχθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι, κατά την πρώτη του σεζόν.

«Με κάποιους έκανα παρέα στο Survivor, με άλλους όχι. Είναι σαν να μπεις σε ιστιοπλοϊκό με 15 άτομα, κάποια στιγμή θα θέλεις να είστε λιγότεροι. Εγώ δεν μπήκα σε ανταγωνιστική διαδικασία επειδή ήξερα ότι δεν θα βγω πρώτος. Δεν με ενδιέφερε να βγω πρώτος.

Το είχα καταλάβει κι από την αρχή κιόλας ότι θα έβγαινε ο Ντάνος. Μετά από τόση νηστεία, αρχίζουν και καθαρίζουν τα πράγματα και τα βλέπεις στον άλλον. Του το είχα πει από τον πρώτο μήνα ότι θα βγει πρώτος. Και ο Μπο επίσης δεν ήταν ανταγωνιστικός», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments