Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Άρη

Ροντρίγκο Γκάλο: Δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Άρη
Ο Ροντρίγκο Γκάλο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και σημερινό δημοσίευμα θέλει τους Παναθηναϊκό και Άρη να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Στη μάχη για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο βρίσκονται ο Παναθηναϊκός και ο Άρης σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης αρέσει τόσο στους πράσινους, όσο και στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του μέσα στις επόμενες μέρες.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ. Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει για το βασικό σχήμα στον Γιόχανσον, ενώ υπάρχει ο Αποστολάκης και ο νεαρός Βαγιαννίδης, που αναμένεται να προωθηθεί από την ομάδα νέων.

Επιπλέον ο Γκάλο είναι ένας παίκτης που ναι μεν έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του, αλλά ίσως να παίξει ρόλο και η ηλικία του. Όσον αφορά τον Άρη, είναι πιθανό να κάνει κίνηση για έναν παίκτη που αρέσει στον Σάββα Παντελίδη.

Ωστόσο και εδώ θα πρέπει να βάλουμε τον αστερίσκο της ηλικίας του Γκάλο. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Άρης θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή που έχει κλείσει τα 32 του χρόνια. Ο Άρης θέλει να κάνει μια πιο νεανική ομάδα, ωστόσο στην κουβέντα μπαίνει η ποιότητα του Γκάλο.

Όπως και να έχει το θέμα θα κλείσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, αφού και ο παίκτης εξετάζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κοιτάζει έντονα και προς το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments