Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Κλειστό σε ένδειξη πένθους το κλαμπ που δούλευε (pic)

Πάνος Ζάρλας: Κλειστό σε ένδειξη πένθους το κλαμπ που δούλευε (pic)
Ο Πάνος Ζάρλας εργαζόταν σε γνωστό κλαμπ το οποίο σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστό απόψε.

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένειά και του φίλους του. Ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του πρώτου κύκλου του τηλεοπτικού ριάλιτι “Power of Love” σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5/19).

Πάνος Ζάρλας: Κλειστό το κλαμπ που δούλευε

Ο Πάνος Ζάρλας εργαζόταν σε γνωστό κλαμπ το οποίο σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστό σήμερα Παρασκευή. Η ανακοίνωση του μαγαζιού αναφέρει: «Η οικογένεια του Banana Athens, από σήμερα είναι πιο φτωχή… Ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Καλή δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος… Το κατάστημα μας σαν ελάχιστο φόρο τιμής, σήμερα Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό…».

Πάνος Ζάρλας: Πώς έγινε το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή του

Ήταν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373. Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε σήμερα τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του.

Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη. Είχαν κερδίσει, ωστόσο λίγο καιρό μετά το παιχνίδι χώρισαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments