Video

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στις φήμες για τον Acun Ilicali – “Δεν ήταν ωραίο”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στις φήμες για τον Acun Ilicali – “Δεν ήταν ωραίο”
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Acun Ilicali.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή “The 2night show”. Η ξανθιά παρουσιάστρια απάντησε για τις φήμες που έχουν ακουστεί για εκείνη ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν είχε σχέση με τον Acun Ilicali. Μάλιστα είπε πως δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε και πως η ίδια ήθελε να κάνει πλάκα όταν δεν το διέψευδε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στο ξεκίνημα της, στα όσα ακούγονται για την συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της, ενώ μίλησε και για το “My Style Rocks”.

Αναλυτικά όσα είπε

«Δεν έκανα καμία συμφωνία για το My Style Rocks όταν μου πρότειναν να μπω στο Survivor. Και απλά μια μέρα με πήραν και μου είπαν ότι θέλουν να κάνω το My Style Rocks» είπε η παρουσιάστρια στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι και αυτό παρεξηγείται. Αντιμετώπισα σαν αστείο τη “σχέση” μου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας» είπε και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments