Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κόνιαρη

Ολυμπιακός: Έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κόνιαρη
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει εδώ και καιρό με την πλευρά του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει τον ομάδα του για τη νέα σεζόν με έντονο ελληνικό στοιχείο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ. Ένας από αυτούς έχει…πράσινο παρελθόν. Μιλάμε φυσικά για τον Αντώνη Κόνιαρη. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το μπασκετ τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα βρήκε τη δική του Ιθάκη στον ΠΑΟΚ.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν ο νεαρός γκαρντ έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση του Ισραηλινού τεχνικού. Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν κίνηση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο. Αυτή περιελάμβανε 30.000 ευρώ στο ταμείο του ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Τολιόπουλο σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” δεν ήταν καθόλου αρνητικοί από τη στιγμή που είχαν μεγάλη ανάγκη για χρήματα. Ωστόσο φοβήθηκαν την κόντρα των δυο ομάδων και τελικά έκαναν πίσω.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να πιέζει για την απόκτηση του Κόνιαρη. Ο ΠΑΟΚ χρωστάει αρκετά χρήματα στον νεαρό αθλητή. Εκείνος υποσχέθηκε ότι δεν θα τα διεκδικήσει αν η ομάδα τον άφηνε ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει. Μόλις εξασφάλισε το “ελεύθερο” να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, συμφώνησε και τώρα προβάρει τα “ερυθρόλευκα”.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ευκαιρία για τον Κόνιαρη σε μεγάλη ομάδα. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments