Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Λύση Λεωφόρου και… ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Λύση Λεωφόρου και… ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «πονοκεφαλιάζει» όσον αφορά το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα.

Μετά τις περσινές εξελίξεις και την κόντρα της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, ο Παναθηναϊκός διάλεξε ως έδρα του το ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια σχετικά καλή σεζόν στο νέο τους γήπεδο. Ναι μεν δεν ήταν στα στάνταρ που μπορεί να σκεφτεί κάποιος με βάση το όνομα του συλλόγου, αλλά μη αρνητική με βάση τις ιδιαίτερες αγωνιστικές και οικονομικές συνθήκες, που είχε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται να έχουν εξομαλυνθεί σχεδόν έναν χρόνο μετά. Μάλιστα, συζητείται πάλι το ενδεχόμενο επιστροφής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και την ιστορική έδρα του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», πάντως, στις τάξεις της ομάδας συζητείται έντονα το να δηλωθούν σαν έδρες, τόσο το ΟΑΚΑ όσο και το «Απόστολος Νικολαΐδης», ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και οι δύο.

Όσον αφορά της Λεωφόρου, η σκέψη σχετίζεται με το γεγονός, ότι και 5-6.000 κόσμος να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σχεδόν παιχνίδι του πρωταθλήματος, μπορεί να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα, που να «σπρώχνει» τους παίκτες. Από την άλλη πλευρά, όμως, η ΠΑΕ δε θέλει να χάσει τα έσοδα που υπάρχουν σε συγκεκριμένους αγώνες, όπως με την ΑΕΚ για τη σεζόν που πέρασε, τα οποία μπορεί να βρει κατά πολύ περισσότερο στο ΟΑΚΑ. Κάπως έτσι, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός για τα περισσότερα παιχνίδια του στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά να χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Η πεντάδα των ανανεώσεων

Πέρα από το θέμα του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός ασχολείται και με τις ανανεώσεις των παικτών του. Άλλωστε, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών που θα αποτελέσει τη βάση για την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη ιεραρχήσει τις προτεραιότητες όσον αφορά την παραμονή κάποιων παικτών, σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ξεχωρίσει πέντε περιπτώσεις παικτών. Ιδανικά, θα ήθελε να ακούσει το ναι από όλους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας, αυτοί είναι οι Βαγγέλης Θεοχάρης, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης και Εμάνουελ Ινσούα.Ο Νταμπίζας, βέβαια, δε θεωρεί πως θα πάρει θετική απάντηση από όλους άμεσα. Υπάρχουν περιπτώσεις, οι οποίες έχουν μερικές παραπάνω δυσκολίες, όπως του Χατζηγιοβάνη που ψάχνεται για το εξωτερικό. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει την ανανέωση του συμβολαίου, όπως και την παραχώρησή του, αν αυτή πραγματοποιηθεί.

Στόχος της διοίκησης, είναι να τα έχει βρει και με τους πέντε παίκτες μέχρι τις 4 Ιουλίου. Τότε, είναι που ξεκινάει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την πιθανή επέκταση του δικού του συμβολαίου, η συζήτηση θα γίνει λογικά με το πέρας των αγώνων της Εθνικής ομάδας με Ιταλία και Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments