Ελλάδα

Ρόδος: Οργή Βρετανών τουριστών – Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά

Ρόδος: Οργή Βρετανών τουριστών – Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά
«Χρυσά» πλήρωσε μια παρέα Βρετανών τα αναψυκτικά που πήραν στη Ρόδο, καθώς το μαγαζί τους χρέωσε 82 ευρώ.

Ενώ ακόμη είναι σχετικά «φρέσκο» το περιστατικό στη Μύκονο, όπου τουρίστες πλήρωσαν… 6 καλαμαράκια, ένα ακόμη ήρθε στη δημοσιότητα. Στη Ρόδο αυτή τη φορά, μια παρέα Βρετανών κλήθηκε να πληρώσει 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά! Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, σύμφωνα με καταγγελία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η Βίκι Σκοτ και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ. «Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ενώ καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Ηδη, η ανάρτησή της έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 600 φορές ενώ έχει περισσότερα από 560 σχόλια.

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με την επισκέπτρια, πέρα από αυτή δεν είχε άλλη δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια των διακοπών της στο νησί μας, και σκοπός της δημόσιας αναφοράς της είναι να αποτρέψει επισκέπτες της Ρόδου να επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί. Από μια έρευνα στη δημοφιλή πλατφόρμα Tripadvisor διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες που είχαν την ατυχία να το επισκεφθούν, τόσο για τις τιμές του όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι τουρίστες αλλά και οι Ρόδιοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον προορισμό ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα για τις υψηλές τιμές προϊόντων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Δείτε τη φωτογραφία με τον λογαριασμό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments