Lifestyle

Μαντώ Γαστεράτου: Πλακώθηκα με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Μαντώ Γαστεράτου: Πλακώθηκα με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν επεισοδιακή.

Η Μαντώ Γαστεράτου συνεργάζεται τη φετινή σεζόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός εκδότης δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στη δουλειά. Αυτό το έμαθε από νωρίς η νεαρή παρουσιάστρια.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο « TV ΕΘΝΟΣ” και στον Αλέξη Μίχα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πρώτο τους επαγγελματικό ραντεβού.

Πώς εξελίσσεται η συνεργασία σου με τον Πέτρο;

Στο πρώτο ραντεβού σκοτωθήκαμε. Για βλακείες! Την Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram, είχαμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Τα βρήκαμε γρήγορα. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις με έναν άνθρωπο όταν υπάρχει ηλικιακή απόσταση. Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη της συνεργασίας.

View this post on Instagram

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ GIVEAWAY 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ @migato και 2 ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ @migato ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ FASHION ΤΙPS ΣΤΟ MADARA CHANNEL KAI ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΕΛΌ ΧΑΒΑΛΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΛΑ: 1. KANE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ (ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ BIO ) 2. KANE FOLLOW @migato 3. KANE TAG 2 ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ —————————– ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΓΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #migatolovers #migato #MADARA #madarachannel

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou) on

Είναι πολύ ωραίος τύπος ο Πέτρος. Και κάθε εβδομάδα είμαστε όλο και καλύτερα. Και δέσαμε και με τον Νίκο Γεωργιάδη που προστέθηκε στην παρέα. Έχω την άνεση να πάρω τον Πέτρο ένα τηλέφωνο ή να ανταλλάξουμε μηνύματα. Του έχω στείλει μηνύματα για να μου στείλει τις συνταγές του. Είναι εξαιρετικός μάγειρας.

Αλλιώς ξεκίνησε η εκπομπή στην αρχή και αλλιώς εξελίχθηκε. Θεωρείς πως πια έχετε βρει τους ρυθμούς σας;

Σίγουρα! Κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με άλλους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με άλλους χρόνους, άλλο σκελετό εκπομπής. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments