Lifestyle

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου στο Μοσχάτο, λίγους μήνες πριν από τη γέννηση της κόρης τους.

Τα σκαλιά του Δημαρχείου στο Μοσχάτο ανέβηκαν σήμερα το απόγευμα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι λίγους μήνες πριν τον ερχομό της κόρης τους, που θα την ονομάσουν Μελίτα- Δήμητρα, αποφάσισε να κάνει κάτω από άκρα μυστικότητα, τον πολιτικό του γάμο. Μάλιστα, στα σχέδια τους είναι να κάνουν και θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση της κορούλας τους.

Η Ελένη Χατζίδου έφτασε στο Δημαρχείο μαζί με τον πλέον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου! Η εγκυμονούσα νύφη φορώντας ένα ρομαντικό ροζ μίνι φόρεμα, λευκές γόβες και κρατώντας μια ανθοδέσμη με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα έλαμπε από ευτυχία! Την ίδια στιγμή, ο Ετεοκλής δεν σταμάτησε να της κρατά τρυφερά τη μέση, με τους δύο να ποζάρουν στο φακό.

Το love story και η πρόταση γάμου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στο γυμναστήριο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως είπαν οι ίδιοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πολύ γρήγορα συγκατοίκησαν και μετά από λίγους μήνες η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος.

«Δεν αποφάσισα να μπω σε σχέση. Γνώρισα την Ελένη και εκείνη μου ξύπνησε τα πάντα. Την ανάγκη να την βλέπω κάθε μέρα. Περίμενα πότε θα έχουμε μάθημα να την συναντήσω. Βγήκαν συναισθήματα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να νιώσω. Είναι η στιγμή που λες είμαι 30, έχω κάνει σχέσεις, έχω ζήσει τα πάντα και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς έγινε με την Ελένη. Γνωρίζοντας την Ελένη, γνώρισα έναν άλλο κόσμο που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη», είχε εξομολογηθεί ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου στο Down Town.

Οι δυο τους είχαν κάνει «πρόβα γάμου» τον περασμένο Ιανουάριο, αφού συμμετείχαν ως νύφη και γαμπρός στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας μόδας Στάλως Θεοδώρου. Στις 28 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ετεοκλή Παύλου δείχνοντας το δαχτυλίδι της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments