Video

Survivor spoiler 3/6/19: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor spoiler 3/6/19: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)
Survivor spoiler 3/6/19: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 3/6/19: Τα Σαββατοκύριακα στον Άγιο Δομίνικο είναι αφιερωμένα στα παιχνίδια ασυλίας. Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η Μαύρη ομάδα με δυο νίκες πήρε την ασυλία. Αυτό σημαίνει ότι η άσπρη ομάδα θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη της. Οι άσπροι δείχνουν αδύναμοι των τελευταίο καιρό, ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Χικμέτ. Ο Τούρκος παίκτης μπορεί να ήταν δύσκολος χαρακτήρας, αλλά έφερνε πολλές νίκες στην ομάδα του.

Η άσπρη ομάδα ήταν λοιπόν αυτή που πήγε στο συμβούλιο του νησιού. Την περασμένη φορά είχε φύγει Έλληνας από τους άσπρους. Συγκεκριμένα η Ρία ήταν αυτή που έφυγε από το Survivor. Τώρα σειρά είχε ένας Τούρκος παίκτης. Οι Έλληνες της ομάδας ψήφισαν τον Οκάι, ενώ οι Τούρκοι έβγαλαν στον…τάκο την Μπουσρά.

View this post on Instagram

💥Αγώνας προμηθειών 💥 Για τις σημαντικές προμήθειες της εβδομάδας αγωνίζονται στη συνέχεια οι δύο ομάδες 👀 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler 3/6/19: Ποιος επιστρέφει στη χώρα του

Θυμίζουμε ότι σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού δεν υπάρχει ψηφοφορία. Οι παίκτες θα κριθούν με τη μεγάλη ψηφοφορία που έγινε και θα αποχωρήσει αυτός που είχε συγκεντρώσει τότε τις λιγότερες ψήφους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή είναι η Μπουσρα. Παράλληλα έγινε γνωστό ποιοι παίκτες διακρίθηκαν Από τους Τούρκους παίκτες MVP στους άνδρες ήταν ο Γιουσούφ. Από τους Τούρκους παίκτες στις γυναίκες MVP ήταν η Σεντά. Από τους Έλληνες ο Παναγιώτης στους άνδρες. Από του Έλληνες στις γυναίκες, ποια άλλη, η Δαλάκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments