Lifestyle

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Θλίψη στην Μυτιλήνη για τον χαμό του 28χρονου

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Θλίψη στην Μυτιλήνη για τον χαμό του 28χρονου
Κάτω από κλίμα συγκίνησης έγινε σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα στο χωριό Στύψη στην Μυτιλήνη. Οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου 28χρονου είχαν ξεκινήσει να φτάνουν στην περιοχή από χθες (3/6) για τη σημερινή κηδεία. Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν βαρύ με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η άτυχη γυναίκα είχε να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της σε τόσο μικρή ηλικία.

Ο 28χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο των Media, αλλά από το τηλεοπτικό κοινό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πάνος Ζάρλας ήταν ο μεγάλος νικητής του Power of love. Σημειώνεται, ότι το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία ο 28χρονος διατηρούσε και δεσμό στο παρελθόν.

Πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα είπε το δικό αντίο στον αδικοχαμένο του γιο.  Έτσι, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Facebook κι έγραψε:

«ΓΙΕ ΜΟΥ ! θα είσαι το χαμόγελο μου ..πάντα …ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!!δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν».

ΓΙΕ ΜΟΥ ! θα είσαι το χαμογελό μου ..πάντα …ησουν φως εμεινε σκοταδι!!δε θελω να πω τιποτα αλλο μονο ευχαριστω ολους τους ανθρωπους που σε αγαπησαν !!

Gepostet von Lasaros Zarlas am Freitag, 31. Mai 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments