Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο θέλει παραμονή Λιβάγια και Πόνσε

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο θέλει παραμονή Λιβάγια και Πόνσε
Η ΑΕΚ κάνει τον σχεδιασμό της, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να παραμείνουν οι Λιβάγια και Πόνσε στο ρόστερ.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, έχει θέσει… βέτο για την παραμονή του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, φέρεται να εξετάζει σοβαρά προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα έρθει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση ενός εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της. Ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν το συζητά καν.

Η… απαίτηση του Καρντόσο είναι να παραμείνει ο ποδοσφαιριστές πάση θυσία στο ρόστερ της ομάδας. Και αυτό έχει μεταφέρει στη διοίκηση της ΑΕΚ. Πως ο Λιβάγια δεν πρέπει να αποχωρήσει όποια πρόταση κι αν έρθει στην Ένωση. Ο ίδιος ο παίκτης, από την πλευρά του, δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Ένωση, αλλά θέλει ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Έκι Πόνσε, ο Καρντόσο έχει επίσης σχηματίσει πολύ θετική άποψη και θέλει την παραμονή του. Ωστόσο εδώ τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Ο παίκτης ανήκει στη Ρόμα και οι προτάσεις είναι πολλές για τον Αργεντινό.

Για τον Πόνσε,  η ΑΕΚ έχει περιθώριο μέχρι τις 15/6, ώστε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 6 εκατομμυρίων ευρώ και να τον κάνει δικό της, αποκτώντας τον από τη Ρόμα. Παράλληλα, εντείνει τις προσπάθειες της να τον πείσει, προσφέροντας συμβόλαιο που ίσως να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ελπίζοντας να απορρίψει άλλες προτάσεις, που έχει από το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments