Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ιστορική στιγμή για τον Έλληνα τενίστα – Ανεβαίνει στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ιστορική στιγμή για τον Έλληνα τενίστα – Ανεβαίνει στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης
Ο αποκλεισμός του Νισικόρι από τον Ναδάλ επιφύλασσε θετικά νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά που «σφράγισε» την 5η θέση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία, καθώς από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, θα βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (10/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του Ράφαελ Ναδάλ επί του Κέι Νισικόρι. Η είσοδος του Έλληνα τενίστα στους «16» του Roland Garros σε συνδυασμό με τη νίκη του Ράφαελ Ναδάλ επί του Κέι Νισικόρι στους «8» της διοργάνωσης, ανέβασε τον συμπατριώτη μας στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «χτύπησε» νέο career high και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στο top-5. Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον «Τσιτσιφάστ», ο οποίος βγάζει ασπροπρόσωπους και δικαιώνει απόλυτα όσους πίστεψαν στο πλούσιο ταλέντο του και θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το επόμενο Νο. 1 του παγκοσμίου τένις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός τενίστας πριν από ένα χρόνο ήταν στο Νο37. Μέσα σε ένα χρόνο η καριέρα του έχει εκτοξευθεί, με τον 20χρονο να γράφει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Οι τρεις τίτλοι που έχει κατακτήσει, αλλά και οι σπουδαίες πορείες σε Αυστραλιανό Open και Roland Garros τον έχουν φέρει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόστιμο 2.000 δολαρίων στον Έλληνα τενίστα

Με πρόστιμο 2.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δύο παραβάσεις κανονισμών στο Ρολάν Γκαρός. Ο νεαρός Έλληνας τενίστας δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του. Ειδικά, όμως στον τελευταίο αγώνα του στη φάση των «16» που κρίθηκε στα πέντε σετ απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα, ήταν δύσκολο να το πράξει σε μία «μάχη» που ξεπέρασε τις 5 ώρες! Ο Τσιτσιπάς για την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός θα εισπράξει το ποσό των 243.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments