Μedia

Survivor 5/6/19: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Survivor 5/6/19: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός
Έγιναν γνωστές οι προθέσεις του ΣΚΑΪ για το φινάλε του φετινού Survivor.

Το φετινό Survivor δεν είχε την ίδια επιτυχία με τα προηγούμενα. Ο ΣΚΑΪ έκανε σκέψεις να τελειώσει πρόωρα το πρόγραμμα, αλλά τελικά επέλεξε να το συνεχίσει κανονικά. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τα νούμερα δεν ανέβηκαν. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο να σταματήσει να είναι ζημιογόνο για το κανάλι του Φαλήρου. Το reality ξεκίνησε σαν Ελλάδα – Τουρκία και πλέον έχει γίνει ανάμικτο.

Σύμφωνα με το .gossip-tv.gr έγιναν γνωστές οι προθέσεις του ΣΚΑΪ να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: “το φετινό κύκλο του Survivor, είδαμε πολλά και διάφορα. Είδαμε τις ομάδες να αλλάζουν, νέους παίκτες να εισβάλλουν, μεγάλα έπαθλα, αλλά και πολλούς παίκτες να κερδίζουν ακόμα και αυτοκίνητα, ένα κάθε εβδομάδα.

Τραυματισμοί, εντάσεις και άλλα πολλά, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.  Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός, έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους παλμό από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μοιράστηκαν μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.  Πότε όμως θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Ιουλίου. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την τελευταία στιγμή, λόγω των εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments