Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πώς η περίπτωση Γιαννιώτη επηρέασε τον Σιαμπάνη

Ολυμπιακός: Πώς η περίπτωση Γιαννιώτη επηρέασε τον Σιαμπάνη
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Μάριο Σιαμπάνη, με την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη να συνδέεται άρρηκτα με τον νεαρό τερματοφύλακα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα να αναζητεί περιπτώσεις για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας, αλλά και την επιθετική του γραμμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκεται σε εγρήγορση για όποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρουν. Υπό το πρίσμα αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη. Ο νεαρός τερματοφύλακας έμεινε πριν λίγο καιρό ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ τους προηγούμενους μήνες φερόταν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» δια στόματος του αθλητικού τους διευθυντή Νίκου Νταμπίζα είχαν κρατήσει αποστάσεις εδώ και μερικές ημέρες από τον διεθνή με την Ελπίδων κίπερ, ο οποίος έχει βάλει πλέον ρότα για το λιμάνι του Πειραιά. Η μετακίνηση του νεαρού πορτιέρε στους Πειραιώτες θεωρήθηκε μια… έκπληξη.

Κι αυτό διότι οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους του παίκτη και πρώην ποδοσφαιριστές του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη είχαν ψυχρανθεί με τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ λόγω των χειρισμών στην υπόθεση του Ανδρέα Γιαννιώτη. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το «metrosport.gr», ο Μάριος Σιαμπάνης πήγε στον Ολυμπιακό χωρίς να γίνει κάποια συζήτηση με τους ατζέντηδες του.

«Στην αποκάλυψη ότι ο Μάριος Σιαμπάνης πήγε στον Ολυμπιακό… χωρίς τους ατζέντηδές του, που είναι οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης, προχώρησε ο Γιάννης Γκιτσιούδης στο Metropolis 95,5.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό τα… έχουν σπάσει με τον Τζόρτζεβιτς λόγω της υπόθεσης της μη ανανέωσης του Ανδρέα Γιαννιώτη (καταλήγει εκτός απροόπτου στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς) και από τότε δεν θέλουν επαφή μαζί του, ούτε με τους συνεργάτες του. Ο Σιαμπάνης εθεωρείτο κλεισμένος στον Παναθηναϊκό, όμως έγινε στροφή 180 μοιρών με τους ατζέντηδές του, όπως τουλάχιστον λέγεται, να μη συμφωνούν με αυτήν του την κίνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «metrosport.gr».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments