Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης για… αντί Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης για… αντί Χατζηγιοβάνης
Ο Παναθηναϊκός βλέπει στο πρόσωπο του Εμμανουηλίδη τον επόμενο... Χατζηγιοβάνη, αν ο τελευταίος αποχωρήσει.

Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Δύο νέα παιδιά με κοινή πορεία. Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην πρώτη ομάδα, με πολύ χρόνο συμμετοχής τη σεζόν που έφυγε, κυρίως για τον Χατζηγιοβάνη. Ο Δώνης τον εμπιστεύτηκε, εκείνος τον δικαίωσε σε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς. Κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και πλέον να κοιτάζει ακόμα και τη μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Πως συνδέονται οι δύο νεαροί εξτρέμ του Παναθηναϊκού. Ο Χατζηγιοβάνης εξακολουθεί να ψάχνεται για μεταγραφή εκτός συνόρων. Νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους» στο κομμάτι των πωλήσεων.

Εφόσον τελικά παραχωρηθεί, προτεραιότητα δεν είναι τόσο πολύ η απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, αλλά όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, η προώθηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη σε έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με λίγα λόγια, ο Εμμανουηλίδης να εξελιχθεί σε… νέο Χατζηγιοβάνη. Ο εξίσου ταλαντούχος «άσος» είχε εντυπωσιάσει στο πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς, αλλά στη συνέχεια οι συμμετοχές του μειώθηκαν.

Αυτό δε σημαίνει, ότι ο Γιώργος Δώνης δεν τον έχει στα υπ’ όψιν του, καθώς σκέφτεται πως η ολοένα περισσότερη χρησιμοποίησή του θα αυξήσει τις μετοχές του, μιας και δεν φτάνουν μόνο οι καλές του παρουσίες στις μικρές εθνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments