Lifestyle

Bradley Cooper – Irina Shayk: Οριστικός ο χωρισμός – Της έδωσε τις βαλίτσες στα χέρια

Bradley Cooper – Irina Shayk: Οριστικός ο χωρισμός – Της έδωσε τις βαλίτσες στα χέρια
Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες της Irina Shayk, που αποχωρεί από το σπίτι που μοιράζεται με τον Bradley Cooper με βαλίτσες στα χέρια.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν είναι πλέον ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό People. Την είδηση επιβεβαίωσε στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού. Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Irina έχει ήδη φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2015 και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους συνεχώς έβγαιναν φήμες ότι δεν τα πάνε καλά και περνούν κρίση.

Το 2016, η Shayk εμφανίστηκε με μονόπετρο στο δάχτυλο, γεγονός που έκανε τα media να μιλούν για επικείμενο γάμο. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2017 γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού, Lea De Seine, ωστόσο ούτε κι αυτό έφερε λύσεις στα προβλήματά τους. Από ότι φαίνεται το τελευταίο επεισόδιο ήταν οι φήμες ήθελαν τον Cooper να έχει έρθει πολύ κοντά με τη συμπρωταγωνίστριά του στο A Star is Born, Lady Gaga.

Όλοι θυμούνται την κοινή τους εμφάνιση στα Όσκαρ. Τελικά οι διαφορές ήταν αγεφύρωτες και Bradley και Ιrina αποφάσισαν να χωρίσουν χωριστούς δρόμους, ενώ επί του παρόντος βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την κηδεμονία του παιδιού τους.

Bradley Cooper – Irina Shayk: Με τις βαλίτσες στο χέρι το διάσημο μοντέλο

Το πρωί της Παρασκευής και λίγο πριν γίνει γνωστός ο οριστικό χωρισμός του ζευγαριού, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου να αποχωρεί από το σπίτι που μοιράζεται με τον Bradley με βαλίτσες. Όπως αναφέρει πηγή στη The Sun: «Δεν είναι καλά στη σχέση τους εδώ και κάποιους μήνες και η Irina αποφάσισε ότι ίσως είναι καλύτερο να μετακομίσει στο δικό της σπίτι».

Βέβαια η Irina Shayk δεν φάνηκε να την επηρεάζει πολύ και ο χωρισμός καθώς λίγο αργότερα, οι paparazzi την εντόπισαν να κατευθύνεται σε ινστιτούτο ομορφιάς όπου απόλαυσε μανικιούρ- πεντικιούρ και έδειχνε απολύτως ευδιάθετη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments