Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στη λίστα και ο Ελ Σουντανί (vid)

Ολυμπιακός: Στη λίστα και ο Ελ Σουντανί (vid)
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ελ Σουντάνι που αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το χτίσιμο του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Αυτό έχει ζητήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς από την διοίκηση της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά για τα άκρα της επίθεσης.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν άλλο ένα μεγάλο μπαμ. Αυτό είναι του Τόμας Βερμάελεν,αλλά η παράλληλα οι Πειραιώτες δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις για άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού που θα δώσει βάθος στον πάγκο. Αυτός δεν αποκλείεται να έρθει από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τσεκάρει Ελ Σουντανί ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την Sportday ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Ελ Σουντανί. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Ντόγχαμ που στα 32 του αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να καλύψει και την κορυφή της επίθεσης. Ο Ελ Σουντανί αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ  έναντι 3 εκατ. ευρώ, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κι έπαιξε ελάχιστα, μετρώντας συνολικά 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments