Μedia

Πάνος Ζάρλας: Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν το μοιραίο βράδυ στο πάρτι

Πάνος Ζάρλας: Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν το μοιραίο βράδυ στο πάρτι
Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (31/5/19) σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του. Η είδηση του θανάτου του 28χρονου νικητή του «Power of Love» σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα προστατευτικά του δρόμου. Το γεγονός πως δεν φορούσε κράνος αποδείχθηκε μοιραίο για εκείνον.

Η σορός του έφτασε με το καράβι στη Μυτιλήνη την Τρίτη (4/6) μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη. Το κλίμα ήταν πολύ πολύ βαρύ και τα στεφάνια στη μνήμη του Πάνου Ζάρλα αμέτρητα. Το πιο συγκινητικό από όλα της αυτό της Στέλλας Μιζεράκη και της οικογένειάς της. Μια τεράστια κόκκινη καρδιά, σύμβολο αιώνιας αγάπης για τον πρώην σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Άλλωστε, η ίδια μόλις λίγες ώρες πριν τον θάνατο του, γιόρταζε μαζί του τα γενέθλιά του!

Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε ότι Στέλλα και Πάνος ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ: «Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι των γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments