Video

Survivor διαρροή (8/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία (vid)

Survivor διαρροή (8/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία (vid)
Survivor διαρροή (8/6/19): Ένα πραγματικό ντέρμπι αναμένεται απόψε το βράδυ στο Survivor για το αγώνισμα της ασυλίας

Survivor διαρροή (8/6/19): Το Survivor φτάνει στην τελική του ευθεία και η ασυλία είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες. Η Άσπρη ομάδα έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Μαύρη την περασμένη Πέμπτη και πλέον πηγαίνει στο αγώνισμα της ασυλίας με το ηθικό στα ύψη. Στον αντίποδα, οι Μαύροι είναι αποφασισμένοι για επιστροφή στις νίκες.

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας είναι σε μια πραγματικά γρήγορη πίστα με εμπόδια και σπριντ ενώ στο τέλος της διαδρομής υπάρχει ένα μάλλον εύκολο παζλ. Με τους παίκτες να πρέπει να βάλουν στη σειρά κύβους με αριθμούς. Και μετά, έπρεπε να ρίξουν τετράγωνα κουτιά από τη θέση τους. Mπορεί χθες Παρασκευή να μην είχε επεισόδιο, αλλά στην Τουρκία έπαιξε κανονικά. Οι Τούρκοι για άγνωστο λόγο έδειξαν ο επεισόδιο με το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας έπαιξε κανονικά.

Το επεισόδιο με το πρώτο αγώνισμα της Ασυλίας θα παιχτεί στην Ελλάδα απόψε το βράδυ, αλλά σε έκδοση… σφηνάκι. Σύμφωνα με όσα έδειξε το τουρκικό Survivor το αγώνισμα ήταν ενα απίστευτο ντέρμπι. Τέτοιο που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στην τελευταία φάση. Η μαύρη ομάδα προηγήθηκε 5-1 και 7-2, ωστόσο οι άσπροι αντέδρασαν. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάνε το ματς στη μία κούρσα.

Εκεί έτρεξαν η Αφροδίτη και ο Νίκος από τη μία. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Εμρέ από την άλλη. Στον τελικό στόχο ο Νίκος πρόλαβε στο τσακ την αρχηγό της μαύρης ομάδας. Έτσι η άσπρη ομάδα έκανε το 1-0. Στο δρόμο για μία ακόμη ασυλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άσπρη ομάδα θα νικήσει και το δεύτερο αγώνισμα με αποτέλεσμα το συμβούλιο να είναι… κατάμαυρο. Και σε χρώμα της ομάδας που θα πρέπει να ψηφίσει και σε διάθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments