Τεχνολογία

Breaking Bad: Η δημοφιλής σειρά έγινε game στα κινητά (vid)

Breaking Bad: Η δημοφιλής σειρά έγινε game στα κινητά (vid)
Στο «Breaking Bad: Criminal Elements» χτίζετε τη δική σας αυτοκρατορία μεθαμφεταμίνης.

To Breaking Bad έφτασε επιτέλους στα smartphone μας. Το «Breaking Bad: Criminal Elements», το επίσημο παιχνίδι της σειράς έχει φαρδιά πλατιά την έγκριση του δημιουργού του. Η σύμπραξη της FΤΧ Games και της Plamee, έφερε στη mobile αγορά το παιχνίδι που όλοι περίμεναν, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του, τον Ιανουάριο.

Όσο για την υπόθεση; Στο game, ο παίκτης ξεκινάει ως βοηθός των Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν, αρχικά δουλεύοντας στο τροχόσπιτό τους, αλλά στη συνέχεια μπορεί να δημιουργήσει δικό του εργαστήριο το οποίο θα αναβαθμίζει όσο προχωράει. Μπορεί επίσης να «στρατολογήσει» κι άλλους γνωστούς χαρακτήρες από τη σειρά όπως ο Σολ Γκούντμαν και ο Γκας Φρινγκ, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Φυσικά, το game διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Android και iOS. Όσοι θέλετε, το κατεβάζετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε από το Google Play ή το App Store.

Το Breaking Bad είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, της οποίας δημιουργός και παραγωγός είναι ο Βινς Γκίλιγκαν. Η σειρά παράχθηκε από την Sony Pictures Television και μεταδόθηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο καλωδιακό δίκτυο AMC. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Η προβολή της ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου 2008 και ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, σε πέντε κύκλους επεισοδίων.

Ο τόπος στον οποίο λαμβάνει χώρα η σειρά είναι η Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό. Η υπόθεση του Breaking Bad περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), έναν καθηγητή χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα. Όταν ο Γουάιτ διαγιγνώσκεται με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με την επιθυμία να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments