Διεθνή

Mr. Bean: Ο Rowan Atkinson θα κάνει διακοπές στην Κρήτη

Mr. Bean: Ο Rowan Atkinson θα κάνει διακοπές στην Κρήτη
Ο αγαπημένος Mr. Bean, κατά κόσμον, Rowan Atkinson, ετοιμάζεται να κάνει διακοπές στη χώρα μας.

Διακοπές στην Κρήτη ετοιμάζεται να κάνει ο πολυαγαπημένος Mr Bean. O Rowan Atkinson αναμένεται να μείνει στο νησί για αρκετές ημέρες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ekriti.gr ο κωμικός ηθοποιός αναμένεται να καταλύσει σήμερα σε ξενοδοχείο της Ελούντας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

O Rowan Atkinson (26 Ιανουαρίου 1955) είναι Άγγλος ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος. Είναι πολύ διάσημος για την δουλειά του στο κωμικό σατιρικό σκετς “Δεν Είναι Οι Ειδήσεις των Εννιά”, και τις κωμικές σειρές Μαύρη Οχιά, Mr Bean και Thin Blue Line.

Έχει περιληφθεί στη λίστα με τους 50 πιο αστείους ηθοποιούς στην ιστορία της Βρετανικής κωμωδίας, και ανάμεσα στους κορυφαίους 50 κωμικούς σε ψηφοφορία του 2005 μεταξύ κωμικών.Έχει κάνει κινηματογραφική επιτυχία με ταινίες όπως Ο Μr. Bean Πάει Διακοπές και Johnny English.

Εκτός, όμως, από τον Ρόουαν Άτκινσον, στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, με αφορμή το φετινό 21ο ράλι Gumball 3000. Ο «ιππότης της Ασφάλτου», που έχει δώσει και στο παρελθόν το «παρών» στη διοργάνωση, ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media, όπου δηλώνει «ευλογημένος» που επισκέπτεται το νησί των Ανέμων.

«Τόσο ευλογημένος που πηγαίνω στη Μύκονο για το Gumball Rally, μετά στο Μονακό για μία παράσταση και για να δημοπρατήσω μια σωστική λέμβο για φιλανθρωπικούς σκοπούς (…) στη συνέχεια στην Puglia της Ιταλίας όπου είχα παντρευτεί για να ανοίξω ένα παραλιακό κλαμπα στις 15-16 Ιουνίου. Η καρδιά μου είναι καλά και ανήκει στη γυναίκα μου. Χοφ και τρέχω!», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

So blessed on our way to Mykonos for Gumball Rally then to Monaco to perform and sell a rescue buoy for charity .. then…

Gepostet von David Hasselhoff am Donnerstag, 6. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments