Video

Νίκος Κουρής: “Ναι, είχα καβαλήσει το καλάμι” (vid)

Νίκος Κουρής: “Ναι, είχα καβαλήσει το καλάμι” (vid)
Ο Νίκος Κουρής σε μια εξομολόγηση αναφορικά με τον τρόπο που έβλεπε κάποτε τον εαυτό του.

Ο Νίκος Κουρής δεν δίστασε να παραδεχθεί ενώπιον της Ναταλίας Γερμανού, το γεγονός πως υπήρξε περίοδος όπου είχε “καβαλήσει το καλάμι”. Όπως ανέφερε, η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη διότι τον είχε απομακρύνει από αρκετούς συναδέλφους του.  “Μόνος γυρίζεις κάποια στιγμή το βράδυ σπίτι σου και το καταλαβαίνεις και προσπαθείς ξανά να μην είσαι τόσο ψώνιο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής είπε τα εξής στο Καλύτερα δε γίνεται: «Θεώρησα ότι ξέρω πάρα πολλά πράγματα ή ότι μπορώ να κρίνω γι’ αυτά τα πράγματα. Στη δουλειά μας είναι πολυτιμότερο να μην κρίνεις και να δοκιμάζεις. Είχα ψωνιστεί. Πολύ δύσκολα κατέβηκα από το καλάμι. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ακόμα και όταν στο λένε, δύσκολα το καταλαβαίνεις γιατί νομίζεις ότι είσαι ΟΚ».

«Έχεις σταματήσει να είσαι δημιουργικός, έχεις σταματήσει να προχωράς, έχεις σταματήσει να ονειρεύεσαι κι έχεις σταματήσει και να βλέπεις τα πράγματα με καθαρό μάτι, αυτό είναι για μένα το καλάμι», εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «Έχεις αρχίσει να έχεις πολλές έτοιμες ιδέες. Δεν είναι καλάμι ότι φόρεσα φιόγκους και βγήκα και δεν ξέρω ποιος είμαι. Καλάμι είναι να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Καλάμι είναι να είσαι αλαζόνας. Είχα στεναχωρήσει πολύ ανθρώπους δικούς μου και συναδέλφους. Μόνος γυρίζεις κάποια στιγμή το βράδυ σπίτι σου και το καταλαβαίνεις και προσπαθείς ξανά να μην είσαι τόσο ψώνιο»,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments