Lifestyle

MasterChef: H Σπυριδούλα έστειλε μήνυμα στους haters

MasterChef: H Σπυριδούλα έστειλε μήνυμα στους haters
Η Σπυριδούλα απολαμβάνει τη ζωή μετά το MasterChef και στέλνει μήνυμα στους επικριτές της.

Η παρουσία της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στο MasterChef έφερε αρκετή… γκρίνια στους fans του ριάλιτι μαγειρικής. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έδειξαν με το «καλημέρα» την αντιπάθειά τους στη φιναλίστ του τελικού, κάτι που έγινε σαφές και από ορισμένους συμπαίκτες της, όπως η Άλκηστις. Η Σπυριδούλα δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την πορεία της, η οποία σταμάτησε στον… Μανώλη Σαρρή, που ήταν ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

To MasterChef ανήκει στο παρελθόν και η Σπυριδούλα, όπως και οι υπόλοιποι που πέρασαν από το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν, αναζητούν τρόπους ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας ως άξονα τη μαγειρική. Πάντως, η Σπυριδούλα απολαμβάνει τη ζωή της και συνάμα στέλνει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ένα μήνυμα κατά των haters.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κούκου» είχε δηλώσει τα εξής για τον σύντροφό της:

«Ο Αποστόλης καμαρώνει που με έχει δει στην τηλεόραση, αλλά έχει υποστεί και σοκ! Έχουν “πολεμήσει” και τον Αποστόλη μαζί με έμενα! Ο Αποστόλης το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, του είχα πει ότι μπορεί να είμαι μισητή και να μην ασχοληθεί με τηλεόραση μέχρι να βγω. Βγήκε στην τηλεόραση ο Αποστόλης, όχι επειδή με παράκουσε, αλλά επειδή απηύδησε και κάπου έπρεπε να τα πει! Ο Αποστόλης μου είπε ότι όταν είδε στο τρέιλερ το επεισόδιο με την Εύα και την καρέκλα δεν το πίστευε!

Εγώ τώρα να του πω τι; Το επεισόδιο με την Εύα δεν ήταν τόσο κακό όσο φάνηκε. Εγώ αν δεν με ήξερα και το έβλεπα, θα στράβωνα με αυτή την κοπέλα στην τηλεόραση. Δεν είμαι κακότροπη! Ζητάω συγγνώμη εάν πρόσβαλα κάποιον στο προσωπικό κομμάτι!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments