Μedia

Jett: Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς της Nova (vid)

Jett: Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς της Nova (vid)
Η δραματική σειρά "Jett" κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική.

Η Nova ενημερώνει τους συνδρομητές της για την άφιξη της νέας δραματικής σειράς, «Jett«. Πρόκειται για μία παραγωγή η οποία θα κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Ιουνίου και θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική. Πρωταγωνιστεί η Carla Gugino, η οποία υποδύεται την κλέφτρα Τζετ Κοβάλσκι.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Nova αναφέρει τα εξής: «Η νέα συναρπαστική δραματική σειρά «Jett», με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Carla Gugino, κάνει πρεμιέρα, ταυτόχρονα με την Αμερική, το Σάββατο 15 Ιουνίου και κάθε Σάββατο, στις 05:00 τα ξημερώματα, και σε Prime Time προβολή το Σάββατο 15 Ιουνίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00, αποκλειστικά στο Novacinema4HD!

Όταν αποφυλακίζεται, η διαβόητη, παγκοσμίου φήμης, κλέφτρα Ντέζι «Τζετ» Κοβάλσκι (Carla Gugino) αναγκάζεται να επιστρέψει στις προηγούμενες συνήθειές της, από μια ομάδα εκκεντρικών και επικίνδυνων εγκληματιών. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Sebastian Gutierrez, ενώ την πρωταγωνίστρια πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Giancarlo Esposito, Elena Anaya Michael Aronov, κ.α.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!»

Διαβάστε Eπίσης

Η Επιστροφή: Τα πράγματα με τον Ορέστη δείχνουν να χειροτερεύουν

Το Τατουάζ: Τι θα γίνει στο τέλος της σειράς

Περισσότερα